homebgtxt
Glutenvrije satesaus in Gemert
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Gemert

Glutenvrije satésaus verkrijgbaar bij Toko’s in de buurt van Gemert en omgeving

Glutenvrije satésaus kopen bij een Toko in de buurt van Gemert? De echte Indonesische, Thaise of Surinaamse satésaus? De producten van Ratu Culinair koopt u onder andere bij:

  • Indonesische en Surinaamse toko’s
  • Aziatische supermarkten
  • Slagers en poeliers
  • Delicatesse winkels
  • Diverse groothandels

in de buurt van Gemert en de rest van Nederland.

Eén van onze bekendste producten is de Ratu Culinair Satésaus! En daar zijn wij best een beetje trots op!
Deze wordt vandaag de dag niet alleen maar in de Indonesische keuken geserveerd maar maakt ook onderdeel uit van vele Nederlandse keukens. Niet alleen lekker bij de saté en bij de patat maar ook heerlijk bij kip en andere vleesgerechten.

Nu willen wij onze satésaus zo toegangelijk mogelijk maken. Daarom is de saus niet alleen te verkrijgen in de buurt van Gemert , maar hebben wij ook E-nummer vrije sauzen en een glutenvrije satésaus. Wij maken deze glutenvrije satésaus op basis van recepten die wij al eeuwen in de familie hebben. De glutenvrije satésaus is met en zonder suiker te vergkrijgen. Door deze keuze te bieden hopen wij iedereen een kans te bieden om te genieten van onze glutenvrije saté saus. Zo kunnen ook mensen die suiks proberen te mijden de satésaus proeven!

Probeer het zelf en ontdek de heerlijke smaken!

Ontstaan van onze glutenvrije satésaus

Wat begonnen is als een kleine Toko is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend recept dat in vele speciaal winkels in Gemert en omgeving verkrijgbaar is. Bijna 40 jaar later ligt deze pindasaus zelfs in het buitenland in de winkel. Hoe komt dit? Sri Hartatiek maalde de pinda’s eigenhandig in de vijzel fijn. Eén van de geheimen van haar pindasaus was dat je ‘stukjes pinda’ proefde. De pindasaus was allesbehalve glad en was dus niet voor het gemak gemaakt van pindakaas maar van echte pinda’s. Naast pinda’s maken we gebruik van andere verse producten zoals:

  • Sojaolie
  • Ui
  • Azijn
  • Knoflook

Thaise glutenvrije satesaus in Gemert

Naast Indonesische pindasaus hebben wij Thaise glutenvrije pindasaus. Deze saus is gemaakt door Noi. Noi is een in Thailand geboren chef. Zij houdt zich dagelijks bezig met kookworkshops en kookdemonstratie. De Thaise glutenvrije satésaus is bereid op basis van de authentieke familierecepten van haar voorouders.

Wilt u deze satésaus proeven? Bestel deze dan online of in één van de winkels bij u in de buurt van Gemert.

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Glutenvrije satesaus | Gemert

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM