Ontdek de authentieke smaken van glutenvrije satésaus uit Indonesië, Thailand en Suriname bij Ratu Culinair! Of u nu op zoek bent naar een heerlijke pindasaus voor bij je saté of gewoon wat extra smaak voor uw gerechten, bij ons vindt u het allemaal. Onze glutenvrije sauzen worden gemaakt volgens traditionele familierecepten en zijn verkrijgbaar bij:
Op zoek naar een smaakvolle toevoeging voor uw gerechten? Zoek niet verder dan de Satésaus van Ratu Culinair. Deze heerlijke saus, verkrijgbaar in Den Haag en door heel Nederland, is perfect als dip bij saté of frietjes. Maar dat is nog niet alles. De saus geeft ook een verrukkelijke smaak aan kip en andere vleesgerechten. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf waarom deze saus zo populair is!
Bij Ratu Culinair vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van onze heerlijke satésaus, ongeacht waar u woont of welke voedingsvoorkeuren u hebt. Daarom hebben we ook E-nummervrije en glutenvrije varianten ontwikkeld. Onze glutenvrije satésaus is het resultaat van authentieke familierecepten die al generaties lang worden doorgegeven, en we zijn er trots op dat we deze smaak nu voor iedereen toegankelijk hebben gemaakt.
Het begon allemaal toen onze oprichtster, Sri Hartatiek, begon met het malen van pinda's in een vijzel om haar eigen pindasaus te maken. Dit was één van haar geheime ingrediënten die onze satésaus zo uniek maakt. Het recept voor onze satésaus is al eeuwenlang in onze familie en we zijn vereerd om het te kunnen delen met onze klanten. Het is onze overtuiging dat de authentieke smaak van onze glutenvrije satésaus het geheim is achter ons succes. Wij zijn trots om ons verhaal en de geschiedenis van onze saus met u te delen. Naast pinda’s maken we gebruik van andere verse producten zoals:
Stel u voor: u proeft een nieuw gerecht en ineens worden uw smaakpapillen getrakteerd op een smaakexplosie die u nog nooit eerder hebt ervaren. Dat is precies wat er gebeurt als u onze Thaise glutenvrije pindasaus proeft! Deze smaaksensatie is ontwikkeld door onze gepassioneerde chef-kok Noi, die zich liet inspireren door authentieke familierecepten uit haar thuisland Thailand. Maar wat is het geheim achter deze perfecte smaak? Het begint allemaal met de hoogwaardige ingrediënten die we gebruiken, gecombineerd met de liefde en aandacht waarmee de saus wordt bereid. En het resultaat is een overheerlijke pindasaus die u echt moet proeven om het te geloven.
U hoeft niet ver te zoeken om deze Thaise traktatie te proeven. Onze glutenvrije satésaus is namelijk verkrijgbaar bij verschillende winkels in en rond Den Haag. Of bestel het gemakkelijk online en laat het bij u thuisbezorgen. Waar wacht u nog op? Verwen uw smaakpapillen vandaag nog met onze Thaise glutenvrije pindasaus!
Glutenvrije satesaus | Toko Den Haag
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!