homebgtxt

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Toko Den Haag

Kom onze Thaise pindasaus zonder gluten proeven in de regio Den Haag en door heel Nederland 

Ontdek de authentieke smaken van glutenvrije satésaus uit Indonesië, Thailand en Suriname bij Ratu Culinair! Of u nu op zoek bent naar een heerlijke pindasaus voor bij je saté of gewoon wat extra smaak voor uw gerechten, bij ons vindt u het allemaal. Onze glutenvrije sauzen worden gemaakt volgens traditionele familierecepten en zijn verkrijgbaar bij: 

  • Verschillende toko's 
  • Aziatische supermarkten 
  • Slagers, poeliers 
  • Delicatessenwinkels 
  • Groothandels 

In de omgeving van Den Haag en de rest van Nederland. 

Op zoek naar een smaakvolle toevoeging voor uw gerechten? Zoek niet verder dan de Satésaus van Ratu Culinair. Deze heerlijke saus, verkrijgbaar in Den Haag en door heel Nederland, is perfect als dip bij saté of frietjes. Maar dat is nog niet alles. De saus geeft ook een verrukkelijke smaak aan kip en andere vleesgerechten. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf waarom deze saus zo populair is! 

Bij Ratu Culinair vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van onze heerlijke satésaus, ongeacht waar u woont of welke voedingsvoorkeuren u hebt. Daarom hebben we ook E-nummervrije en glutenvrije varianten ontwikkeld. Onze glutenvrije satésaus is het resultaat van authentieke familierecepten die al generaties lang worden doorgegeven, en we zijn er trots op dat we deze smaak nu voor iedereen toegankelijk hebben gemaakt.  

Bij Ratu Culinair hebben we een rijke geschiedenis als het gaat om onze glutenvrije satésaus 

Het begon allemaal toen onze oprichtster, Sri Hartatiek, begon met het malen van pinda's in een vijzel om haar eigen pindasaus te maken. Dit was één van haar geheime ingrediënten die onze satésaus zo uniek maakt. Het recept voor onze satésaus is al eeuwenlang in onze familie en we zijn vereerd om het te kunnen delen met onze klanten. Het is onze overtuiging dat de authentieke smaak van onze glutenvrije satésaus het geheim is achter ons succes. Wij zijn trots om ons verhaal en de geschiedenis van onze saus met u te delen. Naast pinda’s maken we gebruik van andere verse producten zoals: 

  • Sojaolie 
  • Ui 
  • Azijn 
  • Knoflook 

Ontdek de heerlijke smaak van onze Thaise glutenvrije pindasaus  

Stel u voor: u proeft een nieuw gerecht en ineens worden uw smaakpapillen getrakteerd op een smaakexplosie die u nog nooit eerder hebt ervaren. Dat is precies wat er gebeurt als u onze Thaise glutenvrije pindasaus proeft! Deze smaaksensatie is ontwikkeld door onze gepassioneerde chef-kok Noi, die zich liet inspireren door authentieke familierecepten uit haar thuisland Thailand. Maar wat is het geheim achter deze perfecte smaak? Het begint allemaal met de hoogwaardige ingrediënten die we gebruiken, gecombineerd met de liefde en aandacht waarmee de saus wordt bereid. En het resultaat is een overheerlijke pindasaus die u echt moet proeven om het te geloven. 

U hoeft niet ver te zoeken om deze Thaise traktatie te proeven. Onze glutenvrije satésaus is namelijk verkrijgbaar bij verschillende winkels in en rond Den Haag. Of bestel het gemakkelijk online en laat het bij u thuisbezorgen. Waar wacht u nog op? Verwen uw smaakpapillen vandaag nog met onze Thaise glutenvrije pindasaus! 

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Glutenvrije satesaus | Toko Den Haag

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM