Glutenvrije satésaus gemaakt van echte pinda’s volgens het echte Thaise of Indonesische recept? De sauzen van Ratu Culinair worden nog steeds volgens traditionele receptuur gemaakt. Onze sauzen zijn lang te bewaren omdat ons product bestaat uit droge ingrediënten. U kunt de glutenvrije saus zelf bereiden door water toe tevoegen op moment van gebruik.
Juist omdat wij iedereen willen kunnen laten genieten van de lekkerste pindasauzen hebben wij ook een glutenvrije versie ontwikkeld! (Hebben we toch de receptuur een fractie aangepast!) Probeer eens de glutenvrije satésaus van Ratu Culinair. Ratu Culinair maakt al meer dan 40 jaar de allerlekkerste satésauzen! Dit doen wij:
Inmiddels kunt u bij Ratu Culinair genieten van 10 verschillende sauzen. Kies voor pittig, ambachtelijk of juist een milde versie.Liever wat gezonder en op zoek naar een satésaus zonder suiker? Wij hebben beslist voor ieder wat wils! Bekijk de verkoopadressen op onze website of bestel online.
Glutenvrije satésaus is een uitkomst voor de liefhebber van aziatische gerechten, maar ook gewoon van saté saus zelf, met coeliakie. Ook deze satésausgenieters kunnen weer een flinke lepel satésaus toevoegen aan de saté, groentesalades of patatje!
Satésaus is inmiddels een bijna vast onderdeel van de Nederlandse keuken geworden! Wij Nederlanders zijn er dol op, een beetje saus bij de saté, rijst maar inderdaad ook bij een frietje. Het zou zonde zijn als alle mensen met het coeliakie allergie, dit links moesten laten liggen.
Dat is dan ook de reden geweest voor Ratu Culinair om de lekkerste saté saus van Nederland ook in een glutenvrije saus te maken.
De glutenvrije Satésaus van Ratu Culinair is grotendeels gebaseerd op het originele recept van Sri Hartatiek, de oprichtster van Ratu Culinair. Dit houdt in dat de saus is gemaakt van alleen maar natuurlijk ingrediënten, conserveringsmiddel vrij en rijk aan natuurlijke kruiden.
Gewoon pindasaus zoals dit hoort te zijn.
Onze glutenvrije satésaus wordt op ambachtelijke wijze bereid. Wij hebben het recept al eeuwen in het bezit van onze familie. Wilt u ook snel lekkere pindasaus op tafel? Doe de inhoud van de verpakking in een pannetje en roer dit met kokend water tot een heerlijke saus. Binnen enkele minuten klaar! Meer informatie? Benieuwd naar de ingrediënten? Op onze website vertellen we u meer over ons bedrijf, onze pindasauzen en de verkooppunten.
Glutenvrije satesaus
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!