Bent u op zoek naar een satésaus die glutenvrij is en wilt u een kant-en-klare saus kopen die u zo op kunt warmen? Een saus die smaakt naar vers, zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen? Koop dan de glutenvrije satésaus van Ratu Culinair, die is bereid:
Ratu Culinair staat bekend om de heerlijke pindasauzen volgens authentiek recept. Door onze Indonesische roots weten wij precies waar een goede satésaus zonder gluten aan moet voldoen. Wij hebben ons in de afgelopen 40 jaar gespecialiseerd in de bereiding van onder meer de satésaus zonder gluten. Vandaag de dag voorzien wij de Nederlandse en buitenlandse keuken van de lekkerste sauzen. U heeft bij ons de keuze uit maar liefst 10 verschillende pindasauzen die in binnen- en buitenland in de winkels liggen. U kunt de sauzen ook online bij ons kopen en uw keuze maken uit de pittige, ambachtelijke of milde versie.
Gluten zijn eiwitten die in sommige granen aanwezig zijn. Het komt voornamelijk voor in:
Hierdoor zitten gluten veelal in de dagelijkse dingen die we eten zoals brood, cake, pasta, pizza en crackers. Ook in veel satésausen wordt dit gebruikt. Veel mensen mogen geen gluten in verband met een allergie of coeliakie en zijn op zoek naar satésaus die glutenvrij gemaakt is.
Heeft u zelf geen tijd om satésaus te maken en wilt u graag de lekkere kant-en-klare glutenvrije satésaus kopen? Probeer dan eens een van onze smaken en laat u verrassen door de heerlijke smaak van een authentieke satésaus zonder gluten.
Afhankelijk van uw wensen en smaak kunt u bij ons kiezen uit glutenvrije satésaus met echte pinda’s volgens Indonesisch of Thais recept. Vers gemaakt van de lekkerste droge ingrediënten en daardoor lang houdbaar.
Gewoon glutenvrije satésaus zoals dit hoort te zijn.
Glutenvrije satesaus
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Dompel jezelf onder in de rijke smaken van de Indonesische keuken met deze heerlijke Saté ballen....
Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, is een populair plantaardig alternatief in de...
Bereid je voor op een smakelijk avontuur met saté! Deze heerlijke lekkernij begint met mals vlees...
Traditionele Indonesische siomay is populair streetfood dat oorspronkelijk afkomstig is uit China,...
Een snelle roerbak met satésaus is een heerlijk gerecht dat in korte tijd te bereiden is. Bij deze...
Dompel jezelf onder in een verrukkelijke combinatie van de hartige smaak van een burger met...
Saté broodjes zijn een heerlijke variatie op het klassieke broodje gehaktbal. Door de satésmaak...
Nasi Gudeg is een klassiek gerecht uit Yogyakarta en Centraal-Java, Indonesië. Gudeg is een zoet en...
Pindang Kering is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Pindang verwijst naar een...
Pindasoep, met zijn rijke en verwarmende smaak, is een populaire traktatie in veel huishoudens....
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!