Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Glutenvrije satesaus

Glutenvrije satésaus volgens Thais of Indonesische recept

Glutenvrije satésaus gemaakt van echte pinda’s volgens het echte Thaise of Indonesische recept? De sauzen van Ratu Culinair worden nog steeds volgens traditionele receptuur gemaakt. Onze sauzen zijn lang te bewaren omdat ons product bestaat uit droge ingrediënten. U kunt de glutenvrije saus zelf bereiden door water toe tevoegen op moment van gebruik.

Juist omdat wij iedereen willen kunnen laten genieten van de lekkerste pindasauzen hebben wij ook een glutenvrije versie ontwikkeld! (Hebben we toch de receptuur een fractie aangepast!) Probeer eens de glutenvrije satésaus van Ratu Culinair. Ratu Culinair maakt al meer dan 40 jaar de allerlekkerste satésauzen! Dit doen wij:

  • Volgens authentiek recept
  • Op ambachtelijke wijze
  • Zonder conserveringsmiddel
  • Zonder kunstmatige toevoegingen
  • Glutenvrij

Inmiddels kunt u bij Ratu Culinair genieten van 10 verschillende sauzen. Kies voor pittig, ambachtelijk of juist een milde versie.Liever wat gezonder en op zoek naar een satésaus zonder suiker? Wij hebben beslist voor ieder wat wils! Bekijk de verkoopadressen op onze website of bestel online.

Neem contact op

Glutenvrije satésaus voor bij verschillende gerechten

Glutenvrije satésaus is een uitkomst voor de liefhebber van aziatische gerechten, maar ook gewoon van saté saus zelf, met coeliakie. Ook deze satésausgenieters kunnen weer een flinke lepel satésaus toevoegen aan de saté, groentesalades of patatje! 

Satésaus is inmiddels een bijna vast onderdeel van de Nederlandse keuken geworden! Wij Nederlanders zijn er dol op, een beetje saus bij de saté, rijst maar inderdaad ook bij een frietje. Het zou zonde zijn als alle mensen met het coeliakie allergie, dit links moesten laten liggen. 
Dat is dan ook de reden geweest voor Ratu Culinair om de lekkerste saté saus van Nederland ook in een glutenvrije saus te maken. 

De glutenvrije Satésaus van Ratu Culinair is grotendeels gebaseerd op het originele recept van Sri Hartatiek, de oprichtster van Ratu Culinair. Dit houdt in dat de saus is gemaakt van alleen maar natuurlijk ingrediënten, conserveringsmiddel vrij en rijk aan natuurlijke kruiden. 

Gewoon pindasaus zoals dit hoort te zijn.

Ambachtelijke glutenvrije satésaus

Onze glutenvrije satésaus wordt op ambachtelijke wijze bereid. Wij hebben het recept al eeuwen in het bezit van onze familie. Wilt u ook snel lekkere pindasaus op tafel? Doe de inhoud van de verpakking in een pannetje en roer dit met kokend water tot een heerlijke saus. Binnen enkele minuten klaar! Meer informatie? Benieuwd naar de ingrediënten? Op onze website vertellen we u meer over ons bedrijf, onze pindasauzen en de verkooppunten.

Maak a.u.b. uw keuze:

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Glutenvrije satesaus van Ratu Culinair
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2021 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index