homebgtxt

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Toko Amsterdam

Haal de smaak van de toko in huis: ontdek Ratu Culinair bij Toko Amsterdam 

Bent u op zoek naar authentieke smaken uit Indonesië, Thailand of Suriname? Dan bent u bij Ratu Culinair aan het juiste adres! Bij veel Toko's in Amsterdam kunt u het assortiment van Ratu Culinair ontdekken en genieten van heerlijke sauzen en snacks met een rijke smaak en unieke textuur. 

Ontdek het assortiment van Ratu Culinair bij een Toko in Amsterdam 

Ratu Culinair is een familiebedrijf dat al bijna 40 jaar bekend staat om zijn authentieke smaken en verse ingrediënten. Bij Toko Amsterdam kunt u het assortiment van Ratu Culinair ontdekken, waaronder de meest bekende saus: de Ratu Culinair Satésaus. Deze saus wordt niet alleen geserveerd in de Indonesische keuken, maar is ook een onmisbaar ingrediënt geworden in veel Nederlandse keukens. Naast satésaus biedt Ratu Culinair ook andere heerlijke sauzen en snacks, zoals kroepoek en empings

Glutenvrije satésaus van Ratu Culinair: een authentieke smaak uit Indonesië, Thailand of Suriname 

Ratu Culinair wil zijn sauzen zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom bieden ze glutenvrije satésaus en E-nummer vrije sauzen aan. De glutenvrije satésaus wordt gemaakt op basis van recepten die al eeuwenlang in de familie worden doorgegeven. Zo bent u verzekerd van een authentieke smaak en textuur. De glutenvrije satésaus is met en zonder suiker verkrijgbaar, zodat iedereen kan genieten van deze heerlijke saus. Probeer de glutenvrije satésaus van Ratu Culinair bij Toko Amsterdam en ontdek de onweerstaanbare smaken die het te bieden heeft! 

Het verhaal achter Ratu Culinair's glutenvrije satésaus 

De glutenvrije satésaus van Ratu Culinair is uitgegroeid tot een bekend recept dat in talloze speciaalzaken in en rond Amsterdam verkrijgbaar is. Het begon allemaal met Sri Hartatiek, die de pinda's zelf fijnmaalde in een vijzel en hierdoor een unieke textuur en smaak aan de saus gaf. Het gebruik van verse producten naast pinda's draagt bij aan de heerlijke smaak van de saus. Na bijna 40 jaar is deze pindasaus zo populair geworden dat het nu in talloze speciaalzaken en supermarkten verkrijgbaar is. Het succes van Ratu Culinair komt voort uit het feit dat het bedrijf de traditionele manier van koken in ere houdt en alleen gebruik maakt van verse ingrediënten. Bij Toko Amsterdam kunt u deze authentieke smaken nu zelf proberen en in huis halen! 

Thaise glutenvrije pindasaus: een nieuwe smaakbeleving van Ratu Culinair 

Naast de glutenvrije satésaus heeft Ratu Culinair ook andere heerlijke sauzen ontwikkeld, zoals de Thaise glutenvrije pindasaus. Deze saus is een nieuwe smaakbeleving die zowel in de Thaise als Nederlandse keuken perfect past. De saus is gemaakt van verse ingrediënten en heeft een pittige smaak die perfect past bij vleesgerechten, salades en als dip voor groenten en snacks. Probeer deze heerlijke saus nu bij Toko Amsterdam en ontdek een nieuwe smaakbeleving! 

Haal de smaak van de toko in huis met Ratu Culinair bij Toko Amsterdam. Probeer de authentieke smaken en unieke textuur van de glutenvrije satésaus en de Thaise glutenvrije pindasaus. Ontdek het verhaal achter het succes van Ratu Culinair en geniet van heerlijke sauzen en snacks met verse ingrediënten en traditionele recepten. Bij Toko Amsterdam vindt u alles wat u nodig heeft om thuis de smaken van de toko te ervaren.

U kunt deze saus onder andere bestellen in een van de winkels bij u in de buurt van Amsterdam. Waar wacht u nog op? Kom met ons in contact om uw favoriete saus te bestellen en geniet binnenkort ook van de Thaise glutenvrije pindasaus van Ratu Culinair.   

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Glutenvrije satesaus | Toko Amsterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM