homebgtxt
Tekst - Home [NL]

Over Ratu Culinair

Selamat datang

Meer over ons

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Tekst - Home [NL]

De roots van RATU CULINAIR liggen volledig in Indonesië. De ‘stille kracht’ van dit ultramoderne ambachtelijke bedrijf, dat zich de afgelopen veertig jaar heeft gespecialiseerd in de bereiding van pindasauzen, is de familie van RIANO HARIMAN, de huidige managing-directeur. Zijn schoonmoeder SRI HARTATIEK kwam in 1977 vanuit Blitar, een stad in Oost-Java, naar Nederland. Ze nam niet alleen haar familietradities mee, maar ook haar ‘geheime’ familierecepten.

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen
ratu-culinair-recepts

Recepten

Haal het beste uit onze saus

Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.

Ratu-Culinair-GADO-GADO-saus-volgens-traditioneel-Indonesisch-recept
Gado gado

Gado gado

Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...

Bekijk recept
Ratu-Culinair-PETJEL-oost-Javaanse-saus
Petjel groentesalade

Petjel groentesalade

De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...

Bekijk recept
Ratu-Culinair-LOTEKSAUS-Sudanese-pindasaus-met-limoensap
Lotek West-Javaanse variant van gado-gado

Lotek West-Javaanse variant van gado-gado

De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...

Bekijk recept
Ratu-Culinair-KAREDOK-groenteschotel-uit-West-Java
Karedok fris-knapperige salade

Karedok fris-knapperige salade

De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...

Bekijk recept
Packshot ASINAN
Asinan verse groenten en fruit salade

Asinan verse groenten en fruit salade

De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...

Bekijk recept
sate ballen
Zo maak je de lekkerste Saté ballen

Zo maak je de lekkerste Saté ballen

Dompel jezelf onder in de rijke smaken van de Indonesische keuken met deze heerlijke Saté ballen....

Bekijk recept
Vega Tempeh Spiezen met Satésaus
Vega Tempeh Spiezen met Satésaus

Vega Tempeh Spiezen met Satésaus

Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, is een populair plantaardig alternatief in de...

Bekijk recept
zelfgemaakte sate
Zelf saté maken doe je zo!

Zelf saté maken doe je zo!

Bereid je voor op een smakelijk avontuur met saté! Deze heerlijke lekkernij begint met mals vlees...

Bekijk recept
Traditionele Indonesische Siomay
Traditionele Indonesische Siomay

Traditionele Indonesische Siomay

Traditionele Indonesische siomay is populair streetfood dat oorspronkelijk afkomstig is uit China,...

Bekijk recept
Snelle roerbak met satésaus en groenten
Snelle roerbak met satésaus en groenten

Snelle roerbak met satésaus en groenten

Een snelle roerbak met satésaus is een heerlijk gerecht dat in korte tijd te bereiden is. Bij deze...

Bekijk recept
pittige pindaburger recept
Pittige pindaburger recept

Pittige pindaburger recept

Dompel jezelf onder in een verrukkelijke combinatie van de hartige smaak van een burger met...

Bekijk recept
Saté broodjes maken
Saté broodjes maken voor tussen de middag

Saté broodjes maken voor tussen de middag

Saté broodjes zijn een heerlijke variatie op het klassieke broodje gehaktbal. Door de satésmaak...

Bekijk recept
Javaanse Nasi Gudeg
Javaanse Nasi Gudeg

Javaanse Nasi Gudeg

Nasi Gudeg is een klassiek gerecht uit Yogyakarta en Centraal-Java, Indonesië. Gudeg is een zoet en...

Bekijk recept
Pindang Kering
Pindang Kering volgens de Indonesische keuken

Pindang Kering volgens de Indonesische keuken

Pindang Kering is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Pindang verwijst naar een...

Bekijk recept
pindasoep
Deze makkelijke pindasoep maak je binnen een handomdraai

Deze makkelijke pindasoep maak je binnen een handomdraai

Pindasoep, met zijn rijke en verwarmende smaak, is een populaire traktatie in veel huishoudens....

Bekijk recept

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2024 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM