homebgtxt

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Toko Rotterdam

Toko's in Rotterdam: ontdek de heerlijke glutenvrije pindasaus van Ratu Culinair 

Rotterdam staat bekend om zijn vele toko's en Aziatische supermarkten waar je de heerlijkste exotische gerechten en ingrediënten kunt vinden. En als je op zoek bent naar de authentieke smaak van glutenvrije satésaus uit Indonesië, Thailand of Suriname, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Ratu Culinair. Dit familiebedrijf biedt een uitgebreid assortiment van heerlijke sauzen die zijn gemaakt volgens traditionele familierecepten.  

Het verhaal achter Ratu Culinair: van familierecepten tot bloeiend bedrijf 

Ratu Culinair is opgericht door de Indonesische mevrouw Ratnawati, die haar passie voor koken en het delen van haar culturele erfgoed heeft omgezet in een bloeiend bedrijf. Haar producten zijn verkrijgbaar bij speciaalzaken in Rotterdam, waaronder Indonesische en Surinaamse toko's, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, groothandels en delicatessenwinkels. Ratu Culinair is een begrip in Rotterdam en omstreken en staat bekend om haar kwaliteit en authenticiteit. 

Glutenvrije pindasaus van Ratu Culinair: de perfecte dip voor saté, patat en meer 

Een van de populairste producten van Ratu Culinair is de glutenvrije pindasaus, gemaakt volgens een familierecept dat al generaties lang wordt doorgegeven. De pindasaus is niet alleen perfect om in te dippen met saté of patat, maar geeft ook veel smaak aan vleesgerechten en kip. De saus wordt gemaakt van verse ingrediënten en bevat geen kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen. Bovendien biedt Ratu Culinair de keuze tussen een variant met en zonder suiker, zodat iedereen kan genieten van de heerlijke smaak, zelfs als je suiker probeert te vermijden. 

Ontdek de authentieke smaak van glutenvrije satésaus bij Ratu Culinair in Rotterdam 

Maar dat is nog niet alles. Ratu Culinair heeft ook een gepassioneerde chef-kok genaamd Noi, die een overheerlijke glutenvrije pindasaus heeft ontwikkeld op basis van originele familierecepten uit Thailand. Deze Thaise traktatie is verkrijgbaar bij verschillende toko's in Rotterdam en kan ook online worden besteld en thuisbezorgd. De Thaise pindasaus heeft een iets andere smaak dan de Indonesische variant, en bevat onder andere tamarinde en palmsuiker voor een zoete en zure smaak. 

Ratu Culinair biedt niet alleen heerlijke sauzen, maar ook andere producten zoals kruidenpasta's, sambals en marinades. De producten zijn allemaal gemaakt met liefde en passie voor de Indonesische en Aziatische keuken, en dat proef je. Als je op zoek bent naar een authentieke smaakbeleving, dan ben je bij Ratu Culinair aan het juiste adres. 

Genieten van Thaise pindasaus van Ratu Culinair in Rotterdam en online 

In Rotterdam zijn er veel toko's en Aziatische supermarkten waar je de producten van Ratu Culinair kunt vinden. Je kunt ook terecht op de website van Ratu Culinair om te zien waar de producten verkocht en online bestelt kunnen worden. Als je eenmaal hebt geproefd van de heerlijke glutenvrije pindasaus van Ratu Culinair, zul je nooit meer teruggaan naar de standaard supermarktvariant. 

Ratu Culinair: meer dan alleen sauzen, een passie voor de Aziatische keuken 

Wil je meer weten over Ratu Culinair en haar producten? Neem dan contact op met het bedrijf via hun website of socialemediakanalen. En vergeet niet om langs te gaan bij een van de vele toko's in Rotterdam en omstreken om de smaken zelf te ervaren. Proef de rijke cultuur en tradities van Indonesië en Azië en geniet van de heerlijke gerechten die deze keukens te bieden hebben. 

Of je nu op zoek bent naar de perfecte pindasaus voor je saté of wilt experimenteren met nieuwe smaken en gerechten, Ratu Culinair biedt een authentieke en smaakvolle optie voor elke culinaire behoefte. Ontdek zelf waarom Ratu Culinair zo geliefd is onder lokale fijnproevers en kenners van de Aziatische keuken. 

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Glutenvrije satesaus | Toko Rotterdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM