Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Tilburg

Vegetarische satésaus kopen in Tilburg

Vegetarische satésaus kopen in Tilburg van het merk Ratu Culinair?

Ratu Culinair biedt verschillende vegetarische saté- en pindasauzen. Kies bijvoorbeeld uit:

Op de website vindt u al onze sauzen op een rijtje.U kunt kiezen uit 9 smaken pindasaus, ze zijn allemaal gemaakt volgens authentiek recept en met liefde.
Deze kunt u ook in Tilburg kopen. Ons verkoop asdres in Tilburg is de winkel Asiana Tilburg v.o.f. Deze bevindt zich op Korvelseweg 69. Meer verkoopadressen vindt u hier.

Satésauzen, heerlijk bij gerechten zonder vlees, Indonesische en Nederlandse tradities

Onze sauzen worden veel geserveerd bij indonesische gerechten maar ook bij Nederlandse traditities zoals: patatje pindasaus of op een stokbroodje bij de BBQ.
Benieuwd welke producten wij allemaal leveren? Neem een kijkje op de website en ontdek dit zelf. Ook kunt u hier bekijken waar in de buurt van Tilburg en omgeving wij dit allemaal leveren.

Een typisch vegetarisch gerecht waarbij onze satésaus erg goed smaakt, is Petjel. Petjel is een groentesalade die wordt geserveerd met heerlijke authentieke saté- / pindasaus.

Neem contact op

Vegetarische satésaus vanuit de Indonesische keuken naar u in Tilburg

De vegetarische satésauzen van Ratu Culinair maakt u eenvoudig in uw eigen keuken in Tilburg. U koopt onze saumixen bij Asiana Tilburg v.o.f. en maakt hier zelf de juiste hoeveelheid saus van. Dit doet u door de sausmix aan te maken met de juiste hoeveelheid water. De ideale dikte krijgt u door 100 gram mix te mengen met 80ml water.

Proef nu de originele Indonesische satédaus gewoon thuis aan de keukentafel.
Al meer dan 40 jaar vertolkt Ratu Culinair familierecepten op de Nederlandse markt. In de loop der jaren ontwikkelden wij verschillende smaken saus, waaronder vegetarische en suikervrije sauzen.

Vegetarische satésaus van echte pinda’s

Doordat onze vegetarische satésaus volgens authentiek recept wordt gemaakt, is deze lekkerder dan andere. Daarnaast maken wij gebruik van natuurlijke specerijen en pure pinda’s. En dat allemaal zonder overbodige toevoegingen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende smaken. Van pittig tot mild, wij maken het allemaal. Vanuit onze vestiging in de buurt van Tilburg voorzien wij verschillende winkels. Bestel ook echte authentieke ambachtelijke pindasaus! Lekker bij maaltijden, friet, vlees, kip en nog veel meer.

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2020 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index