Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Vegetarische pindasaus

Vegetarische pindasaus gemaakt volgens authentiek Indonesisch familierecept van Ratu Culinair

100% Vegetarische pindasaus van Ratu Culinair is gemaakt volgens authentiek familierecept. Wij geloven dat het gebruik van producten met een hoge kwaliteit en een heerlijke smaak erg belangrijk zijn om je te kunnen onderscheiden van de concurrentie. De consument wordt steeds kritischer en bewuster ten aanzien van zijn voeding. Het moet lekker én gezond zijn. De producten van Ratu Culinair voldoen aan alle eisen van de kritische en smaakbewuste consument. Onze producten zijn met zorg en liefde bereid en gemaakt van de allerbeste ingrediënten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Niks van dierlijke vetten etc. in onze sauzen en dus zijn onze sauzen vegetarisch geschikt. Wij voegen geen conserveringsmiddelen toe, werken met vers gebrande pinda's en voegen alleen het hoognodige toe aan de pinda's.

Neem contact op

Naast vegetarische pindasauzen hebben wij ook vegetarische bijgerechten

Naast de vegetarische pindasaus en alle andere sauzen biedt Ratu Culinair heerlijke bijgerechten aan, altijd gemaakt in plantaardige oliën en zonder kunstmatige (dierlijke) toevoegingen. Ons aanbod:

In plantaardige olie gefrituurde dun gesneden plakjes tempé. Tempe wordt bereid van gefermenteerde sojabonen en heeft een kruidige nootachtige smaak. Tempe gurih is het gezonde alternatief van aardappelchips en kroepoek.

Zoet-pittige mix van gefrituurde dunne krokante aardappelfrietjes, gebakken pinda’s en emping. Ideaal als bijzondere garnituur bij de (exotische/oosterse) maaltijd.

In plantaardige olie gebakken pinda’s gekruid met gefrituurde gesnipperde knoflook.

In plantaardige olie gefrituurde crackers van witte rijst. Kroepek gendar is lichter en brosser dan de ‘gewone’ kroepoek die wordt gemaakt van een combinatie van tapiocameel en garnalen.

Allemaal ideaal als tussendoortje, voor bij de borrel en als aanvulling op de maaltijd en geschikt voor de vegetariër.

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke en plantaardige ingrediënten voor onze vegetarische pindasauzen

De vegetarische pindasaus van Ratu Culinair past in uw diervrije dieet. In een goede vegetarische keuze zit eiwit, ijzer, vitamine B1 en/of vitamine B12. Daarnaast vindt het Voedingscentrum dat een goede vegetarische keuze een meer duurzame keuze moet zijn dan vlees. Voorbeelden zijn eieren, peulvruchten, soja en noten.
De sauzen van Ratu culinair bestaan voor 70% uit echte pinda’s, peulvruchten dus! En dat smaakt ontzettend goed.
Bij de bereiding van de authentieke pindasauzen van Ratu Culinair worden uitsluitend natuurlijke en plantaardige ingrediënten gebruikt. Er worden geen kleurstoffen en ook geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Dat geldt eveneens voor dierlijke ingrediënten, waardoor de sauzen ook ideaal zijn voor gebruik in de vegetarische keuken.

De vegetarische pindasaus in uw assortiment in bijvoorbeeld uw toko? Neem contact op met ons kantoor in Zoetermeer en bespreek de mogelijkheden met ons!

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Vegetarische pindasaus van Ratu Culinair
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2021 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index