homebgtxt
Vegetarische pindasaus van Ratu Culinair
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Vegetarische pindasaus

Vegetarische pindasaus gemaakt volgens authentiek Indonesisch familierecept van Ratu Culinair

Vegetarische levenswijze en benieuwd of onze saus vegetarisch is? Ratu Culinair gelooft dat het gebruik van producten met een hoge kwaliteit en een heerlijke smaak erg belangrijk zijn om je te kunnen onderscheiden van de concurrentie en om klanten aan je te binden. De consument wordt steeds kritischer en bewuster ten aanzien van zijn voeding. Het moet lekker én gezond zijn. De producten van Ratu Culinair voldoen aan alle eisen van de kritische en smaakbewuste consument. Onze producten zijn met zorg en liefde bereid en gemaakt van de allerbeste ingrediënten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Niks van dierlijke vetten etc. in onze sauzen en dus zijn onze sauzen vegetarisch geschikt.

Naast vegetarische pindasauzen hebben wij ook vegetarische bijgerechten

Naast de vegetarische pindasaus en alle andere sauzen biedt Ratu Culinair heerlijke bijgerechten aan, altijd gemaakt in plantaardige oliën en zonder kunstmatige (dierlijke) toevoegingen. Ons aanbod:

In plantaardige olie gefrituurde dun gesneden plakjes tempé. Tempe wordt bereid van gefermenteerde sojabonen en heeft een kruidige nootachtige smaak. Tempe gurih is het gezonde alternatief van aardappelchips en kroepoek.

Zoet-pittige mix van gefrituurde dunne krokante aardappelfrietjes, gebakken pinda’s en emping. Ideaal als bijzondere garnituur bij de (exotische/oosterse) maaltijd.

In plantaardige olie gebakken pinda’s gekruid met gefrituurde gesnipperde knoflook.

In plantaardige olie gefrituurde crackers van witte rijst. Kroepek gendar is lichter en brosser dan de ‘gewone’ kroepoek die wordt gemaakt van een combinatie van tapiocameel en garnalen.

Allemaal ideaal als tussendoortje, voor bij de borrel en als aanvulling op de maaltijd en geschikt voor de vegetariër.

Wij gebruiken uitsluitend natuurlijke en plantaardige ingrediënten voor onze vegetarische pindasauzen

Past de vegetarische pindasaus in een vegetarisch dieet? In een goede vegetarische keuze zit eiwit, ijzer, vitamine B1 en/of vitamine B12. Daarnaast vindt het Voedingscentrum dat een goede vegetarische keuze een meer duurzame keuze moet zijn dan vlees. Voorbeelden zijn eieren, peulvruchten, soja en noten. En laten de sauzen van Ratu culinair alleen maar bestaan uit echte pinda’s en geen pindakaas. Bij de bereiding van de authentieke pindasauzen van Ratu Culinair worden uitsluitend natuurlijke en plantaardige ingrediënten gebruikt. Er worden geen kleurstoffen en ook geen conserveringsmiddelen toegevoegd. Dat geldt eveneens voor dierlijke ingrediënten, waardoor de sauzen ook ideaal zijn voor gebruik in de vegetarische keuken. De vegetarische pindasaus in uw assortiment in bijvoorbeeld uw toko? Neem contact op met ons kantoor in Zoetermeer en bespreek de mogelijkheden met ons!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Vegetarische pindasaus

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2024 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM