homebgtxt
Thaise pindasaus snel bij u thuis laten bezorgen in de buurt van Toko Zoetermeer ?
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Toko Zoetermeer

Thaise pindasaus snel bij u thuis laten bezorgen in de buurt van Toko Zoetermeer ?

Thaise pindasaus van de beste kwaliteit bij u thuis in de buurt van Toko Zoetermeer bezorgd? Thaise pindasaus met een heerlijke smaak die snel klaar is? Ratu Culinair heeft het voor u! Onze producten zijn verkrijgbaar bij o.a.:

  • Indonesische en Surinaamse toko’s
  • Aziatische supermarkten
  • Slagers en poeliers
  • Delicatesse winkels
  • Diverse groothandels

Ook zijn onze sausen online verkrijgbaar. Deze worden in de buurt van Toko Zoetermeer en de rest van Nederland geleverd.

Thaise pindasaus gemaakt door Noi

Door de toenemende vraag naar Thaise pindasaus hebben wij een nieuw recept. Top kok Noi kent de Thaise keuken als geen ander en heeft dit heerlijke recept mogen ontwikkelen. Door haar Thaise roots en liefde voor eten is zij een geboren chef. Authenticiteit, vers en gezond staat bij haar centraal. Iets wat je terug proeft in de heerlijke gerechten. Wekelijks geeft ze kookdemonstraties en workshops in Toko Zoetermeer en omgeving waarbij ze haar gasten de lekkerste Thaise gerechten leert bereiden. Uiteraard mag de pindasaus daar niet bij ontbreken.

Bereiding Thaise pindasaus

De Thaise pindasaus van Ratu Culinair is gemaakt van verse producten. Hierbij kunt u denken aan knoflook, sojaolie, azijn, chilipeper, zout, pinda’s en suiker. Indien het koel en droog bewaard wordt is het 12 maanden houdbaar. Mag u geen gluten? Onze Thaise pindasaus is glutenvrij. Bij de bereiding van deze saus dient niet alleen water, maar ook kokosmelk toegevoegd te worden. Hierdoor is de Thaise pindasaus romiger van smaak, dan de Indonesische pindasauzen van Ratu Culinair.

Ook heerlijke Thaise pindasaus kopen in de buurt van Toko Zoetermeer ? Probeer dan eens de saus van Ratu Culinair. Proberen is beslist de moeite waard. Super lekker bij verschillende gerechten!

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Thaise pindasaus | Toko Zoetermeer

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2024 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM