Thaise pindasaus voor thuis? Kies dan voor de traditionele Thaise pindasaus van Ratu Culinair. Ratu Culinair heeft deze nieuw in het assortiment. Deze Thaise pindasaus is op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld door Noi. Noi mag zichzelf met trots de autoriteit van de Thaise keuken noemen. Ze is dan ook geboren in Thailand in het plaatsje Lampang. De liefde voor eten en drinken heeft zij hier geleerd. Ondanks ze al jaren in Nederland woont heeft ze nog steeds passie voor de Thaise keuken. Dit proef je dan ook terug in de overheerlijke pindasaus. Ontdek zelf de overheerlijke authentieke smaak en koop dit product. Het enige wat u hoeft te doen is water en kokosmelk toe te voegen en de saus vervolgens in een pannetje op te warmen. Snel en gemakkelijk op tafel!
De Thaise pindasaus van Ratu Culinair is gemaakt van heerlijke verse ingrediënten zoals:
Oftewel: pinda’s, suiker, knoflook, sojaolie en chilipeper. Deze Thaise pindasaus kan bij verschillende gerechten gegeten worden. Van saté tot rijst en groente. Doordat het allemaal al voorbereid is hoeft het alleen maar opgewarmd te worden. Ratu Culinair Pindasaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Authenticiteit, vers en gezond zijn belangrijke speerpunten bij het maken van onze satésaus. Hierin willen wij ons onderscheiden van andere. Doordat wij ons onderscheiden en de lekkerste sauzen maken zijn wij inmiddels een belangrijk onderdeel uit gaan maken van de Nederlandse keuken. Bekijk de verkoop info pagina op onze website om onze Thaise pindasaus ergens te bestellen.
Thaise pindasaus
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Dompel jezelf onder in de rijke smaken van de Indonesische keuken met deze heerlijke Saté ballen....
Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, is een populair plantaardig alternatief in de...
Bereid je voor op een smakelijk avontuur met saté! Deze heerlijke lekkernij begint met mals vlees...
Traditionele Indonesische siomay is populair streetfood dat oorspronkelijk afkomstig is uit China,...
Een snelle roerbak met satésaus is een heerlijk gerecht dat in korte tijd te bereiden is. Bij deze...
Dompel jezelf onder in een verrukkelijke combinatie van de hartige smaak van een burger met...
Saté broodjes zijn een heerlijke variatie op het klassieke broodje gehaktbal. Door de satésmaak...
Nasi Gudeg is een klassiek gerecht uit Yogyakarta en Centraal-Java, Indonesië. Gudeg is een zoet en...
Pindang Kering is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Pindang verwijst naar een...
Pindasoep, met zijn rijke en verwarmende smaak, is een populaire traktatie in veel huishoudens....
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!