homebgtxt
Thaise pindasaus gemaakt door Noi, d? autoriteit van de Thaise keuken
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Thaise pindasaus

Thaise pindasaus gemaakt door Noi, dé autoriteit van de Thaise keuken

Thaise pindasaus voor thuis? Kies dan voor de traditionele Thaise pindasaus van Ratu Culinair. Ratu Culinair heeft deze nieuw in het assortiment. Deze Thaise pindasaus is op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld door Noi. Noi mag zichzelf met trots de autoriteit van de Thaise keuken noemen. Ze is dan ook geboren in Thailand in het plaatsje Lampang. De liefde voor eten en drinken heeft zij hier geleerd. Ondanks ze al jaren in Nederland woont heeft ze nog steeds passie voor de Thaise keuken. Dit proef je dan ook terug in de overheerlijke pindasaus. Ontdek zelf de overheerlijke authentieke smaak en koop dit product. Het enige wat u hoeft te doen is water en kokosmelk toe te voegen en de saus vervolgens in een pannetje op te warmen. Snel en gemakkelijk op tafel!

Thaise pindasaus

De Thaise pindasaus van Ratu Culinair is gemaakt van heerlijke verse ingrediënten zoals:

  • tua lisong
  • prik heng
  • kratiam
  • nam man tua luang
  • nam taan

Oftewel: pinda’s, suiker, knoflook, sojaolie en chilipeper. Deze Thaise pindasaus kan bij verschillende gerechten gegeten worden. Van saté tot rijst en groente. Doordat het allemaal al voorbereid is hoeft het alleen maar opgewarmd te worden. Ratu Culinair Pindasaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Heerlijke Thaise pindasaus

Authenticiteit, vers en gezond zijn belangrijke speerpunten bij het maken van onze satésaus. Hierin willen wij ons onderscheiden van andere. Doordat wij ons onderscheiden en de lekkerste sauzen maken zijn wij inmiddels een belangrijk onderdeel uit gaan maken van de Nederlandse keuken. Bekijk de verkoop info pagina op onze website om onze Thaise pindasaus ergens te bestellen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Thaise pindasaus

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2024 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM