homebgtxt
Sat?saus glutenvrij gemaakt door de Indonesische koks van Ratu Culinair in de buurt van Apeldoorn
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Apeldoorn

Satésaus glutenvrij gemaakt door de Indonesische koks van Ratu Culinair in de buurt van Apeldoorn

Satésaus glutenvrij op locatie in de buurt van Apeldoorn laten bezorgen? Bent u een echte liefhebber van de Indonesische en Thaise keuken? Dan heeft Ratu Culinair voor u de allerlekkerste glutenvrije satésaus. Wij maken al meer dan 40 jaar heerlijke pindasauzen volgens authentiek recept. Geen kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen maar gewoon verse ingrediënten zoals de beste pinda’s. Door de kwaliteit die wij leveren hebben vele hun weg naar ons weten te vinden. Hierdoor leveren wij niet alleen in de buurt van Apeldoorn maar ook in de rest van het land en buitenland. De satésausen die glutenvrij zijn maken vandaag de dag deel uit van vele keukens. Lekker bij kip, rijst en nog veel meer. Ontdekt de smaken op onze website.

Satésaus glutenvrij volgends Indonesisch recept

De Ratu Culinair satésaus glutenvrij is dé trots op ons bedrijf! Gemaakt van veel pinda’s, natuurlijke specerijen zonder overbodige toevoegingen. Zo bestaat het uit:

  • kacang tanah (pinda’s) 70%,
  • suiker
  • zout
  • lomboks & rawits (Spaanse pepers)
  • bawang merah (sjalot)

En bawang putih (knoflook), azijn en sojaolie. Houdt u niet van pittig eten? Dan is deze glutenvrije satésaus geschikt. Er wordt namelijk geen chilipeper gebruikt. Wilt u geen suiker? Kies dan voor de suikervrije variant. Ook deze kunnen wij bezorgen in de buurt van Apeldoorn en omgeving.

Satésaus glutenvrij, 12 maanden houdbaar

De glutenvrije satésauzen van Ratu Culinair zijn maar liefst 12 maanden houdbaar. Deze moet koel en droog bewaard worden in gesloten verpakking. Ook kunt u het invriezen. Wanneer u het wilt gebruiken kunt u de inhoud van de verpakking in een pannetje doen. Roer dit met kokend water tot een heerlijke saus. Snel en vers op tafel!

Op zoek naar lekkere, gezonde en glutenvrije satésaus in de buurt van Apeldoorn? Bekijk dan de smaken op onze website. De producten van Ratu Culinair zijn verkrijgbaar bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Satesaus glutenvrij | Apeldoorn

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM