homebgtxt
Satesaus glutenvrij gemaakt door Ratu Culinair
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Satesaus glutenvrij

Glutenvrije satésaus volgens authentiek familierecept

Satésaus die glutenvrij is? Een kant en klare saus die u zo op kunt warmen? Die smaakt naar vers, zonder conserveringsmiddelen en kunstmatige toevoegingen? Dan moet u beslist de glutenvrije satésaus van Ratu Culinair kopen. Ratu Culinair staat bekend om de heerlijke pindasauzen volgens authentiek recept. Doordat onze roots in Indonesië liggen weten wij precies waar heerlijke satésaus aan moet voldoen. Wij hebben ons in de afgelopen 40 jaar gespecialiseerd in de bereiding hiervan en voorzien vandaag de dag de Nederlandse keuken van de lekkerste saus. Jullie hebben keuze uit 10 verschillende satésausen die in binnen- en buitenland in de winkels liggen. Benieuwd waar? Op onze website kunt u de locaties vinden waar wij deze leveren. Ook kunt u ze online bestellen.

Ratu Culinair dé specialist in het maken van satésauzen die glutenvrij zijn

Veel mensen mogen geen gluten en zijn op zoek naar satésaus die glutenvrij gemaakt is. Gluten zijn een groep eiwitten die in sommige granen aanwezig zijn. Het komt voornamelijk voor in:

  • Tarwe
  • Rogge
  • Gerst
  • Spelt

Hierdoor zitten gluten veelal in de dagelijkse dingen die we eten zoals brood, cake, pasta, pizza en crackers. Maar ook in veel satésausen wordt dit gebruikt. Heeft u zelf geen tijd om satésaus te maken? Wilt u graag lekkere kant en klare kopen die vrij is van gluten? Probeer dan eens een van onze smaken. Onze satésaus is glutenvrij en de allerlekkerste!

Glutenvrije Satésaus volgens Indonesisch of Thais recept, welke kiest u?

Afhankelijk van uw wensen en smaak kunt u bij ons kiezen uit glutenvrije satésaus volgens Indonesisch of Thais recept. De Thaise pindasaus is nieuw in ons assortiment. Deze is gemaakt door Thaise top kok Noi. Deze bijzondere pindasaus wordt in Noi’s geboorteland vooral gegeten in combinatie met Saté Kai (kipsaté). Bij de bereiding van deze saus dient niet alleen water, maar ook kokosmelk toegevoegd te worden. Liever Indonesische satésaus die glutenvrij is? Ook dat hebben we voor u. Vers gemaakt van de lekkerste ingrediënten.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Satesaus glutenvrij

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM