homebgtxt
Ratu culinair maakt de meest authentieke pindasaus zonder suiker!
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Pindasaus zonder suiker

Een authentieke pindasaus zonder suiker!

Op zoek naar een goede pindasaus zonder suiker? Kies dan voor de ongezoete pindasaus van Ratu Culinair. De pindasaus zonder suiker is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al heel lang in het bezit van de familie zijn. Bij deze pindasaus kunt u naar eigen smaak suiker of suiker vervangende zoetstoffen toevoegen. Doe de inhoud van de verpakking in een pannetje en roer dit met kokend water tot een heerlijke saus. Voor de ideale dikte van de saus raden wij 80 ml water op 100 gram basismengsel aan. Uiteraard kunt u door meer of minder water toe te voegen de dikte van de saus aanpassen. En naar eigen smaak eventueel suiker of zoetstoffen toevoegen.

Ongezoete pindasaus, zonder suiker dus, voor de bewuste eters

Suikervrije pindasaus omdat u een dieet volgt? Pindasaus zonder suiker omdat u diabetici bent? De ongezoete pindasaus van Ratu Culinair is vooral groot geworden door voor kwaliteit te kiezen. Bij de inkoop stellen we hoge eisen aan de ingrediënten voor onze producten. Net zo belangrijk is de wijze waarop wij onze sauzen produceren. Dat gebeurt op een eigentijdse en moderne ambachtelijke manier, die is gebaseerd op oude familietradities. Pindasaus zonder suiker is bij Ratu Culinair nog altijd de echte pindasaus, die rijk, royaal en vol is van smaak. Op de hoeveelheid pinda, het belangrijkste ingrediënt van onze sauzen, wordt in geen enkel opzicht bezuinigd. Daarnaast bevat de pindasaus zonder suiker o.a. nog:

  • lomboks & rawits (Spaanse pepers)
  • bawang merah (sjalot)
  • bawang putih (knoflook)
  • azijn
  • sojaolie

De suikervrije pindasaus ook in uw assortiment?

Wij van Ratu geloven dat het gebruik van producten, zoals de suikervrije pindasaus, met een hoge kwaliteit en een heerlijke smaak erg belangrijk zijn om je te kunnen onderscheiden van de concurrentie en om klanten aan je te binden. De suikervrije pindasaus van Ratu Culinair voldoet aan alle eisen van de kritische en smaakbewuste consument. Net als de rest van onze producten is de pindasaus met zorg en liefde bereid en gemaakt van de allerbeste ingrediënten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De suikervrije pindasaus van Ratu Culinair is verkrijgbaar bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels. Indien u geïnteresseerd bent om o.a. de suikervrije pindasaus van Ratu Culinair in uw assortiment op te nemen dan kunt u contact opnemen met ons verkoopkantoor in Zoetermeer. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste producten voor uw klantenkring.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Pindasaus zonder suiker

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM