Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Pindasaus zonder suiker

Een authentieke pindasaus zonder suiker!

Op zoek naar een goede pindasaus zonder suiker? Kies dan voor de ongezoete pindasaus van Ratu Culinair. De pindasaus zonder suiker is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al heel lang in het bezit van de familie zijn. Bij deze pindasaus kunt u naar eigen smaak suiker of suiker vervangende zoetstoffen toevoegen. Doe de inhoud van de verpakking in een pannetje en roer dit met kokend water tot een heerlijke saus. Voor de ideale dikte van de saus raden wij 80 ml water op 100 gram basismengsel aan. Uiteraard kunt u door meer of minder water toe te voegen de dikte van de saus aanpassen. En naar eigen smaak eventueel suiker of zoetstoffen toevoegen.

Neem contact op

Ongezoete pindasaus, zonder suiker dus, voor de bewuste eters

Suikervrije pindasaus omdat u een dieet volgt? Pindasaus zonder suiker omdat u diabetici bent? De ongezoete pindasaus van Ratu Culinair is vooral groot geworden door voor kwaliteit te kiezen. Bij de inkoop stellen we hoge eisen aan de ingrediënten voor onze producten. Net zo belangrijk is de wijze waarop wij onze sauzen produceren. Dat gebeurt op een eigentijdse en moderne ambachtelijke manier, die is gebaseerd op oude familietradities. Pindasaus zonder suiker is bij Ratu Culinair nog altijd de echte pindasaus, die rijk, royaal en vol is van smaak. Op de hoeveelheid pinda, het belangrijkste ingrediënt van onze sauzen, wordt in geen enkel opzicht bezuinigd. Daarnaast bevat de pindasaus zonder suiker o.a. nog:

  • lomboks & rawits (Spaanse pepers)
  • bawang merah (sjalot)
  • bawang putih (knoflook)
  • azijn
  • sojaolie

De suikervrije pindasaus ook in uw assortiment?

Wij van Ratu geloven dat het gebruik van producten, zoals de suikervrije pindasaus, met een hoge kwaliteit en een heerlijke smaak erg belangrijk zijn om je te kunnen onderscheiden van de concurrentie en om klanten aan je te binden. De suikervrije pindasaus van Ratu Culinair voldoet aan alle eisen van de kritische en smaakbewuste consument. Net als de rest van onze producten is de pindasaus met zorg en liefde bereid en gemaakt van de allerbeste ingrediënten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De suikervrije pindasaus van Ratu Culinair is verkrijgbaar bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels. Indien u geïnteresseerd bent om o.a. de suikervrije pindasaus van Ratu Culinair in uw assortiment op te nemen dan kunt u contact opnemen met ons verkoopkantoor in Zoetermeer. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste producten voor uw klantenkring.

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Ratu culinair maakt de meest authentieke pindasaus zonder suiker!
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2021 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index