homebgtxt
Pindasaus zonder E-nummers geleverd in de buurt van Nieuwegein en de rest van Nederland
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Nieuwegein

Pindasaus zonder E-nummers geleverd in de buurt van Nieuwegein en de rest van Nederland

Pindasaus zonder E-nummers maar wel kant en klaar kopen in de buurt van Nieuwegein? Geen E-nummers of suiker toegevoegd? Wel of niet pittig? Ratu Culinair heeft 10 verschillende smaken pindasaus gemaakt volgens authentiek ambachtelijk recept. Zoals ze het in Indonesië en Thailand maken. SRI HARTATIEK woont sinds 1977 in Nederland en begon een Toko met heerlijke recepten. Al heel snel ontdekte Sri Hartatiek dat haar zelf bereide pindasauzen bij de saté en de gado gado erg populair waren. Veel klanten wilde de saus los kopen. Hierdoor is het idee ontstaan om pindasaus apart te gaan verkopen. Vandaag de dag genieten vele klanten, niet alleen in de buurt van Nieuwegein maar ook in de rest van Nederland, van onze heerlijke pindasauzen. 10 smaken, voor ieder wat wils.

Waarom pindasaus zonder E-nummers

Steeds meer mensen willen producten zonder E-nummers. E-nummers zijn stoffen die worden toegevoegd aan producten om ze beter te maken. Enkele voorbeelden zijn:

  • E100
  • E150
  • E260
  • E300
  • E410

Deze zorgen er bijvoorbeeld voor dat de producten langer houdbaar zijn. Wanneer je pindasaus in de supermarkt koopt en op de achterkant kijkt zie je verschillende E-nummers. Wilt u pindasaus gemaakt van echte pinda’s zonder deze toevoegingen? Bestel deze dan bij Ratu Culinair. Onze sauzen zijn te vinden bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels in de buurt van Nieuwegein en de rest van Nederland.

Surinaamse pindasaus zonder E-nummers

Wilt u Surinaamse pindasaus speciaal voor bij de Petjel? Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd. Wij hebben een speciale saus gemaakt die wat frisser en pittiger is. Hierbij hebben we geen gebruik gemaakt van E-nummers. Petjel kan in combinatie met andere gerechten worden geserveerd, maar ook met rijst als volledig hoofdgerecht. Bestel het via de www.newlifeshop.nl en laat het in de buurt van Nieuwegein bezorgen.

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Pindasaus zonder E nummers | Nieuwegein

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM