homebgtxt
Pindasaus zonder E-nummers verkrijgbaar bij Ratu Culinair
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Pindasaus zonder E nummers

Pindasaus zonder E-nummers verkrijgbaar bij Ratu Culinair

Pindasaus zonder E-nummers snel op tafel? Authentieke ambachtelijke pindasauzen zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen? Proef dan één van de 10 smaken pindasaus zonder E-nummers van Ratu Culinair. Onder leiding van de familie RIANO HARIMAN wordt er al vele jaren heerlijke satésaus gemaakt. Wat begonnen is in een Toko is uitgegroeid tot een bekend merk dat vandaag de dag in vele keukens aanwezig is. De zelf gemaakte pindasauzen waren in de Toko namelijk al erg populair. Steeds vaker kregen we in de toko de vraag of ze ‘extra pindasaus’ bij de gerechten wilde doen en zo kwamen we op het idee om de saus ook apart te gaan verkopen. De bereiding van deze pindasauzen wordt vandaag de dag uitgevoerd door de jongere generatie. We zijn een modern bedrijf geworden maar maken nog steeds gebruik van dezelfde recepten en ingrediënten.

Pindasaus zonder E-nummers kopen

Indien u kant en klare pindasaus wilt kopen heeft u keuze uit vele soorten. Maar wat zit er allemaal in? Zijn die pindasauzen wel gemaakt van pinda’s? Welke E-nummers zijn er toegevoegd. E-nummers zijn stoffen die aan voedingsmiddelen zoals pindasaus worden toegevoegd. Deze zorgen ervoor dat ze langer houdbaar zijn. Het zijn goedgekeurde hulpstoffen. Maar zijn deze stoffen wel zo goed? Onze pindasaus wordt vers bereid zonder:

  • E-nummers
  • Kunstmatige toevoegingen
  • Conserveringsmiddel

Gewoon van echte pinda’s.

Milde pindasaus zonder E-nummers

Bent u geen liefhebber van pittig eten? Liever milde pindasaus zonder E-nummers? Ook dat is bij ons verkrijgbaar. Deze saus is gemaakt van kacang tanah (pinda’s) 71%, suiker, zout, lomboks & rawits, bawang merah (sjalot), bawang putih (knoflook), azijn en sojaolie. Ondanks dat er geen E-nummers aan toegevoegd zijn is deze pindasaus 12 maanden te bewaren. Zorg er wel voor dat u deze koel, droog en in gesloten verpakking bewaard. Wanneer u het wilt gebruiken doet u het in een pannetje met kokend water. Binnen enkele minuten heeft u heerlijke satésaus op tafel.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Pindasaus zonder E nummers

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM