Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Pindasaus zonder E nummers

Pindasaus zonder E-nummers verkrijgbaar bij Ratu Culinair

Pindasaus zonder E-nummers snel op tafel? Authentieke ambachtelijke pindasauzen zonder kunstmatige toevoegingen en conserveringsmiddelen? Proef dan één van de 10 smaken pindasaus zonder E-nummers van Ratu Culinair. Onder leiding van de familie RIANO HARIMAN wordt er al vele jaren heerlijke satésaus gemaakt. Wat begonnen is in een Toko is uitgegroeid tot een bekend merk dat vandaag de dag in vele keukens aanwezig is. De zelf gemaakte pindasauzen waren in de Toko namelijk al erg populair. Steeds vaker kregen we in de toko de vraag of ze ‘extra pindasaus’ bij de gerechten wilde doen en zo kwamen we op het idee om de saus ook apart te gaan verkopen. De bereiding van deze pindasauzen wordt vandaag de dag uitgevoerd door de jongere generatie. We zijn een modern bedrijf geworden maar maken nog steeds gebruik van dezelfde recepten en ingrediënten.

Neem contact op

Pindasaus zonder E-nummers kopen

Indien u kant en klare pindasaus wilt kopen heeft u keuze uit vele soorten. Maar wat zit er allemaal in? Zijn die pindasauzen wel gemaakt van pinda’s? Welke E-nummers zijn er toegevoegd. E-nummers zijn stoffen die aan voedingsmiddelen zoals pindasaus worden toegevoegd. Deze zorgen ervoor dat ze langer houdbaar zijn. Het zijn goedgekeurde hulpstoffen. Maar zijn deze stoffen wel zo goed? Onze pindasaus wordt vers bereid zonder:

  • E-nummers
  • Kunstmatige toevoegingen
  • Conserveringsmiddel

Gewoon van echte pinda’s.

Milde pindasaus zonder E-nummers

Bent u geen liefhebber van pittig eten? Liever milde pindasaus zonder E-nummers? Ook dat is bij ons verkrijgbaar. Deze saus is gemaakt van kacang tanah (pinda’s) 71%, suiker, zout, lomboks & rawits, bawang merah (sjalot), bawang putih (knoflook), azijn en sojaolie. Ondanks dat er geen E-nummers aan toegevoegd zijn is deze pindasaus 12 maanden te bewaren. Zorg er wel voor dat u deze koel, droog en in gesloten verpakking bewaard. Wanneer u het wilt gebruiken doet u het in een pannetje met kokend water. Binnen enkele minuten heeft u heerlijke satésaus op tafel.

Maak a.u.b. uw keuze:

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Pindasaus zonder E-nummers verkrijgbaar bij Ratu Culinair
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2021 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index