homebgtxt
De lekkerste sat?saus van de omgeving van Wassenaar en de rest van ons land!
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Wassenaar

De lekkerste satésaus van de omgeving van Wassenaar en de rest van ons land!

Lekkerste satésaus verkrijgbaar in de buurt van Wassenaar? Satésaus die snel klaar gemaakt kan worden en smaakt naar echte pinda’s? Probeer dan eens de lekkerste satésaus van Ratu Culinair. Wij verkopen inmiddels al vele jaren onze pindasauzen bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels in de buurt van Wassenaar en omgeving. Wij onderscheiden ons door het gebruiken van producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor is de smaak heerlijk en weten onze klanten onze producten iedere keer weer te vinden. Lekker, gezond én snel op tafel, dat is de lekkerste satésaus van Ratu Culinair! Ga naar een van de winkels of bestel onze sauzen online.

De lekkerste satésaus uit Indonesië

Indonesië is hét land van de satésaus. Hier wordt beslist de allerlekkerste gemaakt. Dat ontdekte de klanten van Toko Dewi jaren geleden. In Toko Dewi werden de lekkerste authentieke Indische en Indonesische gerechten gemaakt. Al heel snel ontdekte Sri Hartatiek dat haar zelf bereide pindasauzen bij de saté en de gado gado erg populair waren. Veel klanten wilde deze satésaus apart kopen. Dit resulteerde jaren later in 10 verschillende pindasauzen. Deze pindasauzen liggen in de buurt van Wassenaar, de rest van Nederland en zelfs in het buitenland in de winkels. Vandaag de dag maken ze onderdeel uit van vele keukens. En dat is niet voor niets!

De lekkerste satésaus van Ratu Culinair

De Ratu Culinair pindasaus is de lekkerste satésaus en ook wel onze trots. Deze saus onderscheid zich door:

  • Het proeven van echte stukjes pinda
  • Gemaakt van natuurlijke specerijen
  • Dat het voor 70% bestaat uit vers gemalen pinda’s
  • Dat het gemaakt wordt volgens authentiek recept
  • Dat deze heet en mild verkrijgbaar is

Zelf de lekkerste satésaus proberen? Zoek een winkel bij u in de buurt van Wassenaar. Ook kunt u de sauzen online bestellen.

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Lekkerste satesaus | Wassenaar

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM