Lekkerste satésaus verkrijgbaar in de buurt van Maastricht? Satésaus die snel klaar gemaakt kan worden en smaakt naar echte pinda’s? Probeer dan eens de lekkerste satésaus van Ratu Culinair. Wij verkopen inmiddels al vele jaren onze pindasauzen bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels in de buurt van Maastricht en omgeving. Wij onderscheiden ons door het gebruiken van producten van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor is de smaak heerlijk en weten onze klanten onze producten iedere keer weer te vinden. Lekker, gezond én snel op tafel, dat is de lekkerste satésaus van Ratu Culinair! Ga naar een van de winkels of bestel onze sauzen online.
Indonesië is hét land van de satésaus. Hier wordt beslist de allerlekkerste gemaakt. Dat ontdekte de klanten van Toko Dewi jaren geleden. In Toko Dewi werden de lekkerste authentieke Indische en Indonesische gerechten gemaakt. Al heel snel ontdekte Sri Hartatiek dat haar zelf bereide pindasauzen bij de saté en de gado gado erg populair waren. Veel klanten wilde deze satésaus apart kopen. Dit resulteerde jaren later in 10 verschillende pindasauzen. Deze pindasauzen liggen in de buurt van Maastricht, de rest van Nederland en zelfs in het buitenland in de winkels. Vandaag de dag maken ze onderdeel uit van vele keukens. En dat is niet voor niets!
De Ratu Culinair pindasaus is de lekkerste satésaus en ook wel onze trots. Deze saus onderscheid zich door:
Zelf de lekkerste satésaus proberen? Zoek een winkel bij u in de buurt van Maastricht. Ook kunt u de sauzen online bestellen.
Lekkerste satesaus | Maastricht
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!