Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Lekkerste satesaus

De lekkerste satésaus is de saus van Ratu Culinair

Wilt u thuis genieten van de lekkerste satésaus? Een satésaus die net zo smaakt als in Indonesië waar de oorsprong van deze saus ligt? Dan kiest u voor de satésauzen van Ratu Culinair, met recht de lekkerste van Nederland!  Onze sauzen worden gemaakt volgens authentiek recept uit Indonesië. In 1977 toen onze familie naar Nederland kwam vanuit Oost Java hebben zij de geheime recepten voor de lekkerste satésaus meegenomen. Zo kunt u thuis genieten van onze sauzen bij een heerlijke varkenshaas- of kipsaté, Nederlands frietje of andere gerechten.

Neem contact op

Het recept is geheim maar de lekkerste pindasaus delen we graag met u

Met de geheime recepten op zak is de familie Toko Dewi gestart. Vanuit deze Toko werden er heerlijke Indonesische en Indische gerechten bereid. Al snel ontdekte Sri Hartatiek dat haar bereide pindasauzen bij de saté en gado gado erg geliefd waren. Regelmatig kreeg zij dan ook de vraag voor een extra bakje pindasaus bij de gerechten. Haar klanten vonden de satésaus zo lekker dat ze ervoor zorgde dat ze altijd genoeg in huis had. Het idee om de satésauzen ook los te gaan verkopen is ontstaan in de keuken van Toko Dewi. En dat is tot op de dag van vandaag een groot succes gebleken! De vooruitziende blik van Sri Hartatiek dat er een breder publiek is voor haar lekkere pindasauzen is uitgekomen. Geniet, waar u dan ook woont in Nederland, van de satésaus van Ratu Culinair. Onze sauzen zijn verkrijgbaar in verschillende toko's door het hele land. Hier vindt u onze verkoopadressen

Authentieke satésaus in 10 verschillende smaken

Vandaag de dag maken we de authentieke pindasauzen in 10 smaken. Er is altijd een smaak die bij u past. De sauzen liggen in de winkel onder onze merknaam Ratu Culinair, in zowel het binnen- als buitenland. De sauzen worden bereid in ons moderne bedrijf en met trots kunnen we zeggen dat we alle vele generaties voorzien van de lekkerste satésaus. Waaruit bestaat onze lekkere pindasaus? Voor onze sauzen gebruiken we:

  • Echte pinda’s
  • Natuurlijke specerijen
  • Zonder overbodige toevoegingen

U proeft dus echte stukjes pinda, zoals het hoort bij de originele Indonesische satésaus. Want de beste pindasaus wordt gemaakt van gemalen pinda’s en niet van pindakaas!

Bekijk onze website en ontdek de smaken.

Glutenvrije en vegetarische pindasaus, bij ons geniet iedereen van de lekkerste satésaus

Bent u vegetariër? Of kunt u geen gluten eten? Geen zorgen, u kunt met een gerust hart onze satésaus eten. Onze pindasauzen zijn niet alleen glutenvrij maar worden ook gemaakt zonder dierlijke ingrediënten. Zo bent u verzekerd van een vegetarische en glutenvrije satésaus. Wilt u naast onze satésauzen ook genieten van heerlijke traditionele snacks en bijgerechten uit de Indonesische keuken? Die wij zelf op ambachtelijke wijze bereid hebben? Bekijk snel ons aanbod op de website en maak uw keuze uit kroepoek, emping en nog meer producten.

Maak a.u.b. uw keuze:

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Lekkerste satésaus die net zoals de satésaus in Indonesië smaakt
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2021 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index