Lekkerste satesaus

Lekkerste satésaus die net zoals de satésaus in Indonesië smaakt

Lekkerste satésaus die net zoals de satésaus in Indonesië smaakt? Gemaakt van verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen? De satésaus van Ratu Culinair is beslist de allerlekkerste! Wij maken al vele jaren verschillende soorten pindasauzen volgens authentiek recept. Toen onze familie in 1977 vanuit Oost Java naar Nederland kwam hebben zij haar geheime recepten meegenomen. Hiermee is Toko Dewi ontstaan. Vanuit Toko Dewi maakte we heerlijke Indonesische en Indische gerechten. Al heel snel ontdekte Sri Hartatiek dat haar zelf bereide pindasauzen bij de saté en de gado gado erg populair waren. Vaste klanten vroegen regelmatig een extra bakje pindasaus omdat ze deze zo lekker vonden. Vanuit hier is het idee ontstaan om de lekkerste satésaus ook los te gaan verkopen. Wat vandaag de dag nog steeds een groot succes is!

Lekkerste satésaus in tien smaken

Vandaag de dag verkopen wij de lekkerste satésaus in 10 smaken die onder merknaam Ratu Culinair in binnen- en buitenland in de winkel liggen. In ons moderne bedrijf wordt tegenwoordig de pindasaus bereid voor de jongere generatie. Daarbij maken we nog wel gebruik van:

  • Echte pinda’s
  • Natuurlijke specerijen
  • Zonder overbodige toevoegingen

In onze lekkerste satésaus proeft u dan ook de echte stukjes pinda. Zoals het hoort! Want satésaus wordt gemaakt van pinda’s en niet van pindakaas.

Vegetarische en glutenvrije lekkerste satésaus

De lekkerste satésaus die wij maken is glutenvrij en wordt gemaakt zonder dierlijke ingrediënten. Mag u geen gluten? Of bent u vegetariër? Probeer dan eens een van onze smaken. Naast de lekkerste satésaus verkopen wij ook snacks en bijgerechten uit de Indonesische keuken, zoals kroepoek die ook in de eigen keuken op ambachtelijke wijze wordt bereid. Bekijk onze website en ontdek de smaken

Maak a.u.b. uw keuze:

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2018 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index