Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Lekkerste satesaus

Lekkerste satésaus gemaakt van verse ingerediënten

Proef de lekkerste satésaus die net zo smaakt als de satésaus in Indonesië. Gemaakt van verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen? Of u nu geniet van satésaus bij een heerlijke varkens- of kipsaté, een Nederlands frietje of gebakken aardappels, u kiest voor de satésaus van Ratu Culinair. 

Onze sauzen maken wij al vele jaren volgens authentiek recept. Toen onze familie in 1977 vanuit Oost Java naar Nederland kwam, hebben zij haar geheime recepten meegenomen. Hiermee is Toko Dewi ontstaan. Vanuit Toko Dewi maakte we heerlijke Indonesische en Indische gerechten. Al heel snel ontdekte Sri Hartatiek dat haar zelf bereide pindasauzen bij de saté en de gado gado erg populair waren. Vaste klanten vroegen regelmatig een extra bakje pindasaus omdat ze de satésaus zo lekker vonden. En daar zijn wij nu maar al te blij mee! Want daardoor is het idee ontstaan om de lekkerste satésaus ook los te gaan verkopen. Dit is vandaag de dag nog steeds een groot succes!

Neem contact op

Lekkerste satésaus in tien smaken van Ratu Culinair

De lekkerste en authentieke pindasauzen worden vandaag de dag in 10 smaken gemaakt. Onder merknaam Ratu Culinair liggen al deze smaken saus in binnen- en buitenland in de winkel. In ons moderne bedrijf wordt tegenwoordig de pindasaus bereid voor de jongere generatie. Daarbij maken we nog wel gebruik van:

  • Echte pinda’s
  • Natuurlijke specerijen
  • Zonder overbodige toevoegingen

In onze lekkerste satésaus proeft u dan ook de echte stukjes pinda. Zoals het hoort! Want alleen de lekkerste satésaus wordt gemaakt van gemalen pinda’s en niet van pindakaas.

Lekkerste satésaus ook vegetarisch en glutenvrij mogelijk

De lekkerste satésaus die wij maken is glutenvrij en wordt gemaakt zonder dierlijke ingrediënten. Mag u geen gluten? Of bent u vegetariër? Probeer dan eens een van onze smaken. Naast de lekkerste satésaus verkopen wij ook snacks en bijgerechten uit de Indonesische keuken, zoals kroepoek die ook in de eigen keuken op ambachtelijke wijze wordt bereid.

Bekijk onze website en ontdek de smaken.

Maak a.u.b. uw keuze:

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Lekkerste satésaus die net zoals de satésaus in Indonesië smaakt
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2020 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index