Wilt u thuis genieten van een overheerlijke satésaus? Een satésaus die net zo smaakt als in Indonesië waar de oorsprong van deze saus ligt? Dan kiest u voor de satésauzen van Ratu Culinair, met recht de lekkerste van Nederland! Onze sauzen worden gemaakt volgens authentiek recept uit Indonesië. In 1977 toen onze familie naar Nederland kwam vanuit Oost-Java hebben zij de geheime recepten voor de lekkerste satésaus meegenomen. Zo kunt u thuis genieten van onze sauzen bij een heerlijke varkenshaas- of kipsaté, Nederlands frietje of andere gerechten!
Onze sauzen zijn te bestellen via onze website door contact op te nemen of verkrijgbaar bij een toko in uw buurt!
Met geheime recepten op zak begon de familie Toko Dewi, waar heerlijke Indonesische en Indische gerechten werden bereid. Sri Hartatiek merkte al snel dat haar pindasauzen, vooral bij saté en gado gado, erg geliefd waren. Klanten vroegen vaak om een extra portie van haar unieke satésaus. Geïnspireerd door deze populariteit, besloot ze de sauzen los te gaan verkopen, een idee dat in de keuken van Toko Dewi ontstond en tot op de dag van vandaag een groot succes is. Sri Hartatiek's visie om een breed publiek te bereiken is werkelijkheid geworden. Geniet van de authentieke lekkerste satésaus van Ratu Culinair, verkrijgbaar bij diverse toko's door heel Nederland. Hier vindt u onze verkoopadressen!
Vandaag de dag maken we de authentieke pindasauzen in 10 smaken. Er is altijd een smaak die bij u past. De sauzen liggen in de winkel onder onze merknaam Ratu Culinair, in zowel het binnen- als buitenland. De sauzen worden bereid in ons moderne bedrijf en met trots kunnen we zeggen dat we alle vele generaties voorzien van de lekkerste satésaus. Waaruit bestaat onze lekkere pindasaus? Voor onze sauzen gebruiken we:
U proeft dus echte stukjes pinda, zoals het hoort bij de originele Indonesische satésaus. Want de beste pindasaus wordt gemaakt van gemalen pinda’s en niet van pindakaas!
Bekijk onze website en ontdek de smaken.
Bent u vegetariër? Of kunt u geen gluten eten? Geen zorgen, u kunt met een gerust hart onze satésaus eten. Onze pindasauzen zijn niet alleen glutenvrij maar worden ook gemaakt zonder dierlijke ingrediënten. Zo bent u verzekerd van een vegetarische en glutenvrije satésaus. Wilt u naast onze satésauzen ook genieten van heerlijke traditionele snacks en bijgerechten uit de Indonesische keuken? Die wij zelf op ambachtelijke wijze bereid hebben? Bekijk snel ons aanbod op de website en maak uw keuze uit kroepoek, emping en nog meer producten.
Lekkerste satesaus
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Dompel jezelf onder in de rijke smaken van de Indonesische keuken met deze heerlijke Saté ballen....
Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, is een populair plantaardig alternatief in de...
Bereid je voor op een smakelijk avontuur met saté! Deze heerlijke lekkernij begint met mals vlees...
Traditionele Indonesische siomay is populair streetfood dat oorspronkelijk afkomstig is uit China,...
Een snelle roerbak met satésaus is een heerlijk gerecht dat in korte tijd te bereiden is. Bij deze...
Dompel jezelf onder in een verrukkelijke combinatie van de hartige smaak van een burger met...
Saté broodjes zijn een heerlijke variatie op het klassieke broodje gehaktbal. Door de satésmaak...
Nasi Gudeg is een klassiek gerecht uit Yogyakarta en Centraal-Java, Indonesië. Gudeg is een zoet en...
Pindang Kering is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Pindang verwijst naar een...
Pindasoep, met zijn rijke en verwarmende smaak, is een populaire traktatie in veel huishoudens....
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!