Zoekt u naar de ultieme pindasaus die de smaak van uw gerechten verhoogt zonder dat u lang in de keuken hoeft te staan? Probeer dan de bijzondere smaken van Ratu Culinair in Den Haag. Ons assortiment omvat 10 bijzondere pindasauzen, allemaal met zorg vervaardigd volgens traditionele en handgemaakte methoden. De satésaus van Ratu Culinair, al bijna 40 jaar een hit onder fijnproevers, berust op een eeuwenoud recept van oprichtster Sri Hartatiek uit Indonesië. Nu is dit befaamde recept makkelijk verkrijgbaar in Den Haag bij geselecteerde Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten en speciaalzaken. De aanschaf van de lekkerste pindasaus bij Toko Den Haag staat gelijk aan een directe duik in de authentieke Indonesische keuken.
Onze standaard ligt hoog; vandaar dat onze pindasaus, beschikbaar bij Toko Den Haag, bestaat uit authentieke, vers gebrande pinda’s. Deze emblematische satésaus kenmerkt zich door zijn rijke en volle smaakprofiel, mede dankzij het gebruik van ten minste 70% gemalen pinda's. Dit combineren we met een selectie van natuurlijke specerijen en ingrediënten zoals:
Het resultaat is een glutenvrije pindasaus, vrij van ongewenste toevoegingen. We nodigen u uit voor een authentieke smaakervaring in de winkels van Den Haag.
Ratu Culinair's satésauzen zijn essentieel in de Indonesische keuken en hebben inmiddels ook een verdiende plek in de Nederlandse keuken gekregen. Onze klanten in en rond Den Haag genieten van onze sauzen bij een veelzijdigheid aan gerechten, van traditionele saté en patat tot kip en andere vleessoorten. Door onze saus eenvoudig op te warmen in een pannetje met water, ervaart u snel de rijke en diepe smaken die onze pindasaus te bieden heeft. Deze gemakkelijke bereidingswijze, in combinatie met onze focus op kwaliteit, maakt onze pindasaus een geliefde aanvulling op zowel traditionele als moderne Nederlandse maaltijden. Bent u benieuwd geworden? Ontdek nu onze lekkerste pindasaus bij Toko Den Haag!
Lekkerste pindasaus | Toko Den Haag
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Dompel jezelf onder in de rijke smaken van de Indonesische keuken met deze heerlijke Saté ballen....
Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, is een populair plantaardig alternatief in de...
Bereid je voor op een smakelijk avontuur met saté! Deze heerlijke lekkernij begint met mals vlees...
Traditionele Indonesische siomay is populair streetfood dat oorspronkelijk afkomstig is uit China,...
Een snelle roerbak met satésaus is een heerlijk gerecht dat in korte tijd te bereiden is. Bij deze...
Dompel jezelf onder in een verrukkelijke combinatie van de hartige smaak van een burger met...
Saté broodjes zijn een heerlijke variatie op het klassieke broodje gehaktbal. Door de satésmaak...
Nasi Gudeg is een klassiek gerecht uit Yogyakarta en Centraal-Java, Indonesië. Gudeg is een zoet en...
Pindang Kering is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Pindang verwijst naar een...
Pindasoep, met zijn rijke en verwarmende smaak, is een populaire traktatie in veel huishoudens....
Ontdek ons: Geroosterde Aubergine met Karedok-Saus recept!
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!