homebgtxt
Lekkerste pindasaus bij toko?s en andere supermarkten in de buurt van Almere en omgeving
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Almere

Lekkerste pindasaus bij toko’s en andere supermarkten in de buurt van Almere en omgeving

De lekkerste pindasausdie u in Almere kunt krijgen is de pindasaus van Ratu Culinair! Dit komt omdat wij de pindasauzen nog maken volgens authentiek recept. We bereiden hem zoals onze oprichtster Sri Hartatiek hem maakte: met natuurlijke kruiden, zonder conserveringsmiddelen en toevoegingen.

Omdat wij de sausmixen maken en werken volgens nauw recept, hoeft u zelf alleen nog maar de saus aan te maken met wat water. Ideale verhouding? 80ml water op 100ml mix. Zonder lang in de keuken te staan geniet u in het Nederlandse Almere eenvoudig van de lekkerste pindasaus uit Java.

Voor elk gerecht hebben wij een andere lekkere pindasaus. Ratu Culinair heeft namelijk 10 verschillende soorten gemaakt volgens authentiek ambachtelijk recept. Zo is de Ratu Culinair satésaus dé trots van ons bedrijf.

Begonnen in de jaren '70, inmiddels ligt deze saus al bijna 40 jaar in de winkels. Zo zijn deze verkrijgbaar bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels in de buurt van Almere en omgeving. Maar ook in het buitenland!

De lekkerste pindasaus, met heel veel pinda’s, eet u in Almere!

De lekkerste pindasaus thuis in Almere proberen? Probeer dan de pindasaus mix van Ratu Culinair. Onze pindasaus wordt natuurlijk gemaakt van echte pinda’s. Bij ons proef je de stukjes pinda in de saus. Geen pindakaas maar echte pinda’s van goede kwaliteit en natuurlijke de lekkerste specerijen.
Onze pindasauzen worden bereid zonder overbodige toevoegingen! De goudbruine satésaus bestaat voor minimaal 70% uit vers gebrande gemalen pinda’s, die zorgen voor een rijke, volle smaak. Daarnaast maken we gebruik van:

  • Zout
  • Suiker
  • Ui
  • Knoflook
  • Azijn
  • Sojaolie

Onze lekkerste pindasaus is ook nog eens glutenvrij! Benieuwd naar de smaak? Kom naar één van de winkels in de buurt van Almere en omgeving.

De lekkerste pindasaus voor de Nederlandse keuken in Almere

De lekkerste pindasaus die u kunt krijgen in Almere is die van Ratu Culinair. En het mooiste? U hoeft er zelf niet uren voor in de keuken te staan! U bereidt de lekkerste saus eenvoudig met een beetje water.
De satésauzen van Ratu Culinair worden inmiddels niet alleen maar bij satégerechten uit de Indonesische keuken geserveerd maar versieren velen gerechten aan de Nederlandse eettafels. De sauzen zijn in de loop der jaren onderdeel gaan uitmaken van de Nederlandse keuken.

Veel van onze klanten in Almere en omgeving gebruiken onze sauzen bij saté, patat maar ook bij kip en andere vleesgerechten. Door de inhoud van de verpakking in een pannetje met water te koken kunt u binnen enkele minuten genieten van de aller lekkerste pindasaus!

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Lekkerste pindasaus | Almere

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM