Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Almere

Lekkerste pindasaus bij toko’s en andere supermarkten in de buurt van Almere en omgeving

De lekkerste pindasausdie u in Almere kunt krijgen is de pindasaus van Ratu Culinair! Dit komt omdat wij de pindasauzen nog maken volgens authentiek recept. We bereiden hem zoals onze oprichtster Sri Hartatiek hem maakte: met natuurlijke kruiden, zonder conserveringsmiddelen en toevoegingen.

Omdat wij de sausmixen maken en werken volgens nauw recept, hoeft u zelf alleen nog maar de saus aan te maken met wat water. Ideale verhouding? 80ml water op 100ml mix. Zonder lang in de keuken te staan geniet u in het Nederlandse Almere eenvoudig van de lekkerste pindasaus uit Java.

Voor elk gerecht hebben wij een andere lekkere pindasaus. Ratu Culinair heeft namelijk 10 verschillende soorten gemaakt volgens authentiek ambachtelijk recept. Zo is de Ratu Culinair satésaus dé trots van ons bedrijf.

Begonnen in de jaren '70, inmiddels ligt deze saus al bijna 40 jaar in de winkels. Zo zijn deze verkrijgbaar bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels in de buurt van Almere en omgeving. Maar ook in het buitenland!

Neem contact op

De lekkerste pindasaus, met heel veel pinda’s, eet u in Almere!

De lekkerste pindasaus thuis in Almere proberen? Probeer dan de pindasaus mix van Ratu Culinair. Onze pindasaus wordt natuurlijk gemaakt van echte pinda’s. Bij ons proef je de stukjes pinda in de saus. Geen pindakaas maar echte pinda’s van goede kwaliteit en natuurlijke de lekkerste specerijen.
Onze pindasauzen worden bereid zonder overbodige toevoegingen! De goudbruine satésaus bestaat voor minimaal 70% uit vers gebrande gemalen pinda’s, die zorgen voor een rijke, volle smaak. Daarnaast maken we gebruik van:

  • Zout
  • Suiker
  • Ui
  • Knoflook
  • Azijn
  • Sojaolie

Onze lekkerste pindasaus is ook nog eens glutenvrij! Benieuwd naar de smaak? Kom naar één van de winkels in de buurt van Almere en omgeving.

De lekkerste pindasaus voor de Nederlandse keuken in Almere

De lekkerste pindasaus die u kunt krijgen in Almere is die van Ratu Culinair. En het mooiste? U hoeft er zelf niet uren voor in de keuken te staan! U bereidt de lekkerste saus eenvoudig met een beetje water.
De satésauzen van Ratu Culinair worden inmiddels niet alleen maar bij satégerechten uit de Indonesische keuken geserveerd maar versieren velen gerechten aan de Nederlandse eettafels. De sauzen zijn in de loop der jaren onderdeel gaan uitmaken van de Nederlandse keuken.

Veel van onze klanten in Almere en omgeving gebruiken onze sauzen bij saté, patat maar ook bij kip en andere vleesgerechten. Door de inhoud van de verpakking in een pannetje met water te koken kunt u binnen enkele minuten genieten van de aller lekkerste pindasaus!

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Lekkerste pindasaus bij toko’s en andere supermarkten in de buurt van Almere en omgeving
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2021 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index