Op zoek naar de allerbeste pindasaus die u direct kunt serveren? Een saus die niet meer nodig heeft dan een snelle opwarming? Wilt u genieten van authentieke pindasaus, bereid volgens traditionele Indonesische recepten? Kies dan voor de lekkerste pindasaus van Ratu Culinair. We bieden tegenwoordig een verscheidenheid aan smaken aan en distribueren deze aan Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagerijen, poelierwinkels, delicatessenzaken en diverse groothandels. Geïnteresseerd in het toevoegen van onze producten aan uw assortiment? Ons verkoopkantoor in Zoetermeer staat klaar om u te ondersteunen bij het selecteren van de perfecte producten voor uw klanten. Of bent u een particuliere klant op zoek naar de lekkerste kant-en-klare pindasaus? Onze sauzen zijn beschikbaar via www.newlifeshop.nl.
Vaak wordt er suiker toegevoegd aan pindasaus, vooral bij de kant-en-klare varianten uit de supermarkt. Door de toenemende vraag naar een suikervrije optie, heeft Ratu Culinair de heerlijkste suikervrije pindasaus ontwikkeld. Onze suikervrije satésaus is zorgvuldig samengesteld en ambachtelijk bereid, gebaseerd op familierecepten die meer dan een eeuw oud zijn. U kunt, als u dat wenst, zelf suiker of suikervervangende zoetstoffen toevoegen aan onze satésaus. Prefereert u het om de saus zonder suiker te consumeren? Dan is onze saus, dankzij de verse ingrediënten en ons unieke recept, ook zonder toegevoegde zoetstoffen verrukkelijk!
De oorsprong van Ratu Culinair ligt diepgeworteld in Indonesië. De drijvende kracht achter dit hedendaagse ambachtelijke bedrijf, dat de afgelopen veertig jaar is uitgegroeid tot een specialist in het bereiden van pindasauzen, is de familie van Riano Hariman, de huidige managing-directeur. Zijn schoonmoeder, Sri Hartatiek, verhuisde in 1977 vanuit Blitar, een stad in Oost-Java, naar Nederland. Ze bracht niet alleen haar familietradities mee, maar ook haar ‘geheime’ familierecepten. Vanuit haar toko in Den Haag, Toko Dewi, bekend om haar authentieke Indische en Indonesische gerechten, ontdekte Sri Hartatiek al snel de populariteit van haar zelfgemaakte pindasauzen. De vraag naar de lekkerste pindasaus leidde tot het innovatieve idee om de sauzen ook los te gaan verkopen.
Ratu Culinair heeft de afgelopen jaren met succes 10 verschillende pindasauzen ontwikkeld, die nu zowel nationaal als internationaal verkrijgbaar zijn. Enkele van onze specialiteiten zijn:
U kunt de ingrediënten van al onze sauzen gemakkelijk terugvinden op onze website, waar we per variant de samenstelling delen. Bent u benieuwd naar onze pindasaus? Koop dan de authentieke, ambachtelijk en lekkerste pindasaus van Ratu Culinair online of bij een toko door heel Nederland.
Lekkerste pindasaus
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!