homebgtxt
Lekkerste pindasaus binnen enkele minuten op tafel!
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Lekkerste pindasaus

Lekkerste pindasaus snel op tafel!

Lekkerste pindasaus snel op tafel? Eéntje die alleen maar opgewarmd hoeft te worden? Echte pindasaus die volgens de authentieke Indonesische recepten wordt gemaakt? Probeer dan de lekkerste pindasaus van Ratu Culinair. Wij maken vandaag de dag verschillende smaken en leveren dit aan Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels. Wilt u ook graag onze producten in uw assortiment opnemen? Neem contact op met ons verkoopkantoor in Zoetermeer. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste producten voor uw klantenkring. Of bent u particulier en voor u zelf op zoek naar de lekkerste kant en klare pindasaus? Via www.newlifeshop.nl zijn onze sauzen verkrijgbaar.

Lekkerste suikervrije pindasaus ambachtelijk bereid

Bij het maken van pindasaus wordt regelmatig suiker gebruikt. Zeker bij de kant en klare sauzen die verkrijgbaar zijn in de supermarkt. Door de vraag naar pindasaus zonder suiker hebben wij de lekkerste pindasaus weten te maken zonder suiker. Satésaus suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn. Bij deze satésaus kunt u naar eigen smaak suiker of suikervervangende zoetstoffen toevoegen. Wilt u dit niet? Dan kunt u deze pindasaus gewoon zonder suiker opeten. Door de andere verse ingrediënten en ons recept is deze ook zonder suiker de lekkerste!

De lekkerste pindasaus van Ratu Culinair

Ratu Culinair heeft in de afgelopen jaren 10 verschillende pindasauzen weten te maken. Deze liggen vandaag de dag in binnen- en buitenland in de winkels. Enkele voorbeelden zijn:

Waar deze sauzen van gemaakt zijn kunt u allemaal terug vinden op onze website. Hier laten wij per soort de ingrediënten zien.Op zoek naar de lekkerste pindasaus? Probeer de smaken van Ratu Culinair; Authentiek ambachtelijke pindasauzen.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Lekkerste pindasaus

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2024 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM