homebgtxt

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Utrecht

Indonesische satésaus volgens authentiek recept is ook te koop in Utrecht!

Indonesische satésaus kopen in de buurt van Utrecht van het merk Ratu Culinair? Kijk dan op onze website en ontdek welke winkel onze satésauzen verkopen. Ratu Culinair staat bekend om de allerlekkerste satésaus.

Ongeacht welke saus u kiest, ze zijn allemaal gemaakt volgens authentiek Indonesisch recept en met liefde. Ook dit proeft u hierin terug.

Benieuwd welke sauzen wij leveren? Neem een kijkje op de website en ontdek dit zelf. Ook kunt u hier bekijken waar in de buurt van Utrecht en omgeving wij dit allemaal leveren.

Snel en makkelijk zelf Indonesische pindasaus maken in Utrecht

Satésaus volgens Indonesisch recept, dat kan gewoon in Utrecht. Voor deze saus hoeft u zelf niet uren in de keuken te staan. Door te kiezen voor een van Ratu Culinair satésauzen, maakt u snel en makkelijk de lekkerste satésaus, gewoon in uw keuken in Utrecht. Onze sauzen worden al meer dan 40 jaar volgens familierecept bereid. U koopt onze sauzen in droge vorm. Een zak vol heerlijke kruiden en gemalen pinda. Om dit om te toveren in een heerlijke satésaus, hoeft u alleen maat water toe te voegen!

Onze pindasauzen worden niet alleen gebruikt om échte indonesische gerechten mee te verrijken maar passen ook heerlijk in de Nederlandse traditites. Patatje pindasaus? Lekker!

Hier koopt u satésaus in Utrecht!

Satésaus volgens Indonesisch recept gemaakt van natuurlijke specerijen en pure pinda's

Doordat onze satésaus volgens authentiek Indonesisch recept wordt gemaakt, is deze lekkerder dan anderen. Daarnaast maken wij gebruik van natuurlijke specerijen en pure pinda’s. De sauzen die wij maken zijn glutenvrij en worden gemaakt zonder dierlijke ingrediënten en toevoegingen. Mag u geen gluten? Of bent u vegetariër? Probeer dan eens een van onze smaken. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende smaken. Van pittig tot mild, wij maken het allemaal glutenvrij en vegetarisch.

Vanuit onze vestiging in de buurt van Utrecht voorzien wij verschillende winkels. Bestel ook echte authentieke ambachtelijke pindasaus! Lekker bij maaltijden, friet, vlees, kip en nog veel meer.

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Indonesische satesaus | Utrecht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM