homebgtxt

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Tilburg

Indonesische satésaus kopen in Tilburg

Indonesische satésaus kopen in Tilburg van het merk Ratu Culinair?

Ratu Culinair biedt verschillende saté- en pindasauzen. Kies bijvoorbeeld uit:

Op de website vindt u al onze sauzen op een rijtje. U kunt kiezen uit 9 smaken pindasaus, ze zijn allemaal gemaakt volgens authentiek Indonesisch recept en met liefde.
Deze kunt u ook in Tilburg kopen. Ons verkoop asdres in Tilburg is de winkel Asiana Tilburg v.o.f. Deze bevindt zich op Korvelseweg 69. Meer verkoopadressen vindt u hier.

Satésauzen, heerlijk bij gerechten met of zonder vlees, Indonesische en Nederlandse tradities

Onze sauzen worden veel geserveerd bij indonesische gerechten maar ook bij Nederlandse traditities zoals: patatje pindasaus of op een stokbroodje bij de BBQ.
Benieuwd welke producten wij allemaal leveren? Neem een kijkje op de website en ontdek dit zelf. Ook kunt u hier bekijken waar in de buurt van Tilburg en omgeving wij dit allemaal leveren.

Een typisch vegetarisch gerecht waarbij onze Indonesische satésaus erg goed smaakt, is Petjel. Petjel is een groentesalade die wordt geserveerd met heerlijke authentieke saté- / pindasaus.

De lekkerste satésaus vanuit de Indonesische keuken naar u in Tilburg

De satésauzen van Ratu Culinair maakt u eenvoudig in uw eigen keuken in Tilburg. U koopt onze sausmixen bij Asiana Tilburg v.o.f. en maakt hier zelf de juiste hoeveelheid saus van. Dit doet u door de sausmix aan te maken met de juiste hoeveelheid water. De ideale dikte krijgt u door 100 gram mix te mengen met 80ml water.

Proef nu de originele Indonesische satésaus gewoon thuis aan de keukentafel.
Al meer dan 40 jaar vertolkt Ratu Culinair familierecepten op de Nederlandse markt. In de loop der jaren ontwikkelden wij verschillende smaken saus, waaronder vegetarische, glutenvrije en suikervrije sauzen.

Indonesische satésaus van echte pinda’s

Doordat onze satésaus volgens authentiek Indonesisch recept wordt gemaakt, is deze lekkerder dan andere. Daarnaast maken wij gebruik van natuurlijke specerijen en pure pinda’s. De sauzen die wij maken zijn glutenvrij en worden gemaakt zonder dierlijke ingrediënten en toevoegingen. Mag u geen gluten? Of bent u vegetariër? Probeer dan eens een van onze smaken. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende smaken. Van pittig tot mild, wij maken het allemaal glutenvrij en vegetarisch. Vanuit onze vestiging in de buurt van Tilburg voorzien wij verschillende winkels. Bestel ook echte authentieke ambachtelijke pindasaus! Lekker bij maaltijden, friet, vlees, kip en nog veel meer.

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Indonesische satesaus | Tilburg

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM