homebgtxt
Hoe maak ik de lekkerste satésaus

Hoe maak ik de lekkerste satésaus?

Staat er saté op het menu? Vergeet de satésaus niet! In de Nederlandse volksmond ook wel pindasaus genoemd. Stiekem zit er wel een verschil in satésaus en pindasaus. Eigenlijk wordt met satésaus de saus bedoelt die geserveerd wordt bij de saté. En dat kan van alles zijn, van ketjapsaus tot pindasaus. In Nederland kiezen we bijna allemaal pindasaus als satésaus bij de saté. De lekkerste satésaus maakt u eenvoudig zelf met de hulp van Ratu Culinair.

De lekkerste satésaus zet u in een handomdraai op tafel

Wilt u een pindasaus maken die net zo lekker smaakt als in de Oosterse landen? Kies dan voor de satésauzen van Ratu Culinair. Wij maken onze satésauzen volgens origineel Indonesisch recept. De ingrediënten voor de lekkerste satésaus zijn simpel:

  • Gemalen pinda’s
  • 100% natuurlijke specerijen
  • Spaanse pepers
  • Uitjes
  • Knoflook

In een handomdraai zet u de lekkerste satésaus op tafel. Wij hebben de perfecte combinatie van ingrediënten speciaal voor u samengesteld. Voeg de inhoud van onze verpakking al roerend bij kokend water tot een heerlijke saus. De dikte van de pindasaus past u eenvoudig zelf aan door meer of minder water toe te voegen.

Van Thaise pindasaus tot petjel satésaus, altijd een smaak die bij u past

Wilt u de lekkerste Thaise pindasaus maken? Wij vertellen u graag het verschil tussen de Thaise en Indonesische satésaus. Thaise pindasaus is romiger van smaak in vergelijking met de pindasaus volgens Indonesisch recept. Tijdens het bereiden van Thaise pindasaus voegt u naast water ook kokosmelk toe, zo creëert u de heerlijke romige smaak. Geeft u de voorkeur aan een pindasaus met meer pit? Dan is de Petjel satésaus een hele goede keuze. Petjel saus is niet alleen pittiger maar ook lekker fris dankzij de toevoeging van limoenblad. Welke satésaus gaat u thuis maken? Een romige, pittige of milde variant? Bij Ratu Culinair maken we de lekkerste satésauzen in 10 smaken, zo is er altijd een smaak die bij u past!

Lekkere en gezonde pindasaus maken

Het is belangrijk om bewust en kritisch om te gaan met wat we eten, zodat u weet wat u eet. De pindasaus die u maakt moet niet alleen heel erg lekker zijn maar ook gezond. Wij bereiden onze sauzen alleen met de allerbeste ingrediënten zonder de toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Echte pindasaus met zorg en liefde gemaakt zoals het hoort en dat proeft u!

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Hoe maak ik de lekkerste satésaus

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM