Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Hoe maak ik de lekkerste sat├ęsaus

Hoe maak ik de lekkerste satésaus?

Staat er saté op het menu? Vergeet de satésaus niet! In de Nederlandse volksmond ook wel pindasaus genoemd. Stiekem zit er wel een verschil in satésaus en pindasaus. Eigenlijk wordt met satésaus de saus bedoelt die geserveerd wordt bij de saté. En dat kan van alles zijn, van ketjapsaus tot pindasaus. In Nederland kiezen we bijna allemaal pindasaus als satésaus bij de saté. De lekkerste satésaus maakt u eenvoudig zelf met de hulp van Ratu Culinair.

De lekkerste satésaus zet u in een handomdraai op tafel

Wilt u een pindasaus maken die net zo lekker smaakt als in de Oosterse landen? Kies dan voor de satésauzen van Ratu Culinair. Wij maken onze satésauzen volgens origineel Indonesisch recept. De ingrediënten voor de lekkerste satésaus zijn simpel:

  • Gemalen pinda’s
  • 100% natuurlijke specerijen
  • Spaanse pepers
  • Uitjes
  • Knoflook

In een handomdraai zet u de lekkerste satésaus op tafel. Wij hebben de perfecte combinatie van ingrediënten speciaal voor u samengesteld. Voeg de inhoud van onze verpakking al roerend bij kokend water tot een heerlijke saus. De dikte van de pindasaus past u eenvoudig zelf aan door meer of minder water toe te voegen.

Van Thaise pindasaus tot petjel satésaus, altijd een smaak die bij u past

Wilt u de lekkerste Thaise pindasaus maken? Wij vertellen u graag het verschil tussen de Thaise en Indonesische satésaus. Thaise pindasaus is romiger van smaak in vergelijking met de pindasaus volgens Indonesisch recept. Tijdens het bereiden van Thaise pindasaus voegt u naast water ook kokosmelk toe, zo creëert u de heerlijke romige smaak. Geeft u de voorkeur aan een pindasaus met meer pit? Dan is de Petjel satésaus een hele goede keuze. Petjel saus is niet alleen pittiger maar ook lekker fris dankzij de toevoeging van limoenblad. Welke satésaus gaat u thuis maken? Een romige, pittige of milde variant? Bij Ratu Culinair maken we de lekkerste satésauzen in 10 smaken, zo is er altijd een smaak die bij u past!

Lekkere en gezonde pindasaus maken

Het is belangrijk om bewust en kritisch om te gaan met wat we eten, zodat u weet wat u eet. De pindasaus die u maakt moet niet alleen heel erg lekker zijn maar ook gezond. Wij bereiden onze sauzen alleen met de allerbeste ingrediënten zonder de toevoeging van kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Echte pindasaus met zorg en liefde gemaakt zoals het hoort en dat proeft u!

 

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2021 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index