Glutenvrije satesaus in Gouda
Gouda

Glutenvrije satésaus verkrijgbaar bij Toko’s in de buurt van Gouda en omgeving

Glutenvrije satésaus kopen bij een Toko in de buurt van Gouda? De echte Indonesische, Thaise of Surinaamse satésaus? De producten van Ratu Culinair zijn verkrijgbaar bij Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels in de buurt van Gouda en de rest van Nederland. Eén van de bekendste is de Ratu Culinair Satésaus! Deze wordt vandaag de dag niet alleen maar in de Indonesische keuken geserveerd maar maakt ook onderdeel uit van vele Nederlandse keukens. Niet alleen lekker bij de saté en bij de patat maar ook heerlijk bij kip en andere vleesgerechten. De glutenvrije satésaus die wij maken is samengesteld op basis van recepten die wij al eeuwen in de familie hebben. Probeer het zelf en ontdek de heerlijke smaken. 

Ontstaan van onze glutenvrije satésaus

Wat begonnen is als een kleine Toko is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend recept dat in vele speciaal winkels in Gouda en omgeving verkrijgbaar is. Bijna 40 jaar later ligt deze pindasaus zelfs in het buitenland in de winkel. Hoe komt dit? Sri Hartatiek maalde de pinda’s eigenhandig in de vijzel fijn. Eén van de geheimen van haar pindasaus was dat je ‘stukjes pinda’ proefde. De pindasaus was allesbehalve glad en was dus niet voor het gemak gemaakt van pindakaas maar van echte pinda’s. Naast pinda’s maken we gebruik van andere verse producten zoals:

  • Ui
  • Knoflook
  • Azijn
  • Sojaolie

De glutenvrije satésaus is mét en zonder suiker verkrijgbaar. 

Thaise glutenvrije satesaus in Gouda

Naast Indonesische pindasaus hebben wij Thaise glutenvrije pindasaus. Deze saus is gemaakt door Noi. Noi is een in Thailand geboren chef. Zij houdt zich dagelijks bezig met kookworkshops en kookdemonstratie. De Thaise glutenvrije satésaus is bereid op basis van de authentieke familierecepten van haar voorouders. Wilt u deze satésaus proeven? Bestel deze dan online of in één van de winkels bij u in de buurt van Gouda. 

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2018 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index