homebgtxt
Glutenvrije pindasaus van Ratu Culinair
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Glutenvrije pindasaus

Glutenvrije pindasaus van Ratu Culinair

Bent u overgevoelig voor gluten of heeft u een glutenintolerantie? Er zijn gelukkig steeds meer opties om glutenvrij te kunnen eten. Zo zijn de pindasauzen van Ratu Culinair allemaal glutenvrij. Ook wanneer u er zelf voor kiest om glutenvrij te eten zijn deze pindasaus uitermate geschikt. Naast dat ze glutenvrij zijn, zijn ze namelijk ook lekker én gezond.

De producten van Ratu Culinair zijn met zorg en liefde bereid en gemaakt van de allerbeste ingrediënten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Zijn de pindasauzen glutenvrij?

Het gluteneiwit zit in alle granen die tot de grassenfamilie behoren, zoals tarwe, spelt, rogge en gerst. Maar de mate waarin varieert en er zijn ook verschillende soorten gluteneiwitten. Niks van dit alles zit in de sauzen van Ratu Culinair en dus kunnen wij zeggen dat de pindasaus glutenvrij is.

Heerlijk glutenvrij en Indonesisch eten met Ratu Culinair

Wilt u liever geen gluten eten, maar heeft u wel trek in Indonesische gerechten geserveerd met een glutenvrije pindasaus? Maak bijvoorbeeld Indonesische Nasi Goreng Speciaal met Kip met de volgende ingrediënten:

  • Knoflook, gember, sjalotten, trassi en rode pepers
  • Rijst
  • Scharrelkipfilet
  • Rode paprika, bosuitjes en prei
  • Biologische eieren
  • Glutenvrij bouillonblokje
  • Glutenvrije cassavekroepoek
  • En niet te vergeten de glutenvrije pindasaus van Ratu Culinair.

Meer lekkere glutenvrije recepten vindt u op onze website!

Glutenintolerantie? Glutenvrije pindasaus past in uw dieet

Ratu Culinair is vooral groot geworden door voor kwaliteit te kiezen, dus is onder andere in ons assortiment de glutenvrije pindasaus opgenomen. Bij de inkoop stellen we hoge eisen aan de ingrediënten voor onze producten. Minstens zo belangrijk is de wijze waarop wij onze sauzen en snacks produceren. Dat gebeurt op een eigentijdse en moderne ambachtelijke manier, die is gebaseerd op oude familietradities. Glutenvrije pindasaus is bij Ratu Culinair nog altijd echte pindasaus, die rijk, royaal en vol is van smaak. Op de hoeveelheid pinda’s, het belangrijkste ingrediënt van onze sauzen, wordt niet beknibbeld. De glutenvrijen pindasaus wordt bereid van de hele pinda en niet van pindakaas, die wordt aangelengd met water. Neem de proef op de som en probeer een van onze pindasauzen! Hier vindt u onze verkoopadressen.

Wilt u de glutenvrije pindasaus verkopen in bijvoorbeeld uw toko? Neem dan contact op met ons verkoopkantoor, voor contactgegevens zie onze website.

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Glutenvrije pindasaus

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM