Benieuwd hoe je gado gado saus eigenlijk correct uitspreekt? Het is zeker niet zoals 'Gggaadoo Gggaadoo'. De 'G' wordt anders uitgesproken dan in het Nederlands. Denk aan de Engelse woorden 'Goody Bag' of 'Gift'. En leg de nadruk niet op de 'Aaaa', maar juist op de 'd'. Zeg dus 'Kaddo Kaddo'. Maar laten we het nu hebben over de smaak van de saus.
Onze milde saus van Ratu Culinair, verkrijgbaar in Toko Zoetermeer, is met liefde bereid volgens traditionele familierecepten die al generaties lang worden doorgegeven. Het bereiden ervan is simpel: voeg de inhoud van de verpakking toe aan een pannetje en meng het met kokend water tot je de gewenste sausdikte bereikt. Voor de perfecte consistentie raden we aan om 80 ml water toe te voegen aan 100 gram basismengsel, maar je kunt de dikte aanpassen door meer of minder water te gebruiken.
Gado gado is wellicht een van de meest geliefde Indonesische gerechten. Het wordt vaak geserveerd met rijst en natuurlijk met onze heerlijke saus. Onze saus is ideaal voor vegetariërs en bevat een smakelijke mix van groenten, waaronder witte kool, kousenband of boontjes, taugé en aardappelen. Giet de saus lauwwarm over de groentesalade en bestrooi deze royaal met knapperige gebakken uitjes. Het is ook lekker met emping, kroepoek van de melinjopit.
Net zoals al onze andere producten wordt onze gado gado saus met zorg bereid, zonder conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Je kunt onze saus onder andere vinden bij Toko Zoetermeer. Als je overweegt om onze saus aan je assortiment toe te voegen, neem dan gerust contact op met ons kantoor in Zoetermeer. We staan klaar om je te adviseren over de beste producten voor jouw klanten. Bij Ratu Culinair geloven we dat het aanbieden van hoogwaardige producten met een onweerstaanbare smaak de sleutel is tot succes en het aantrekken van tevreden klanten.
Gado gado saus | Toko Zoetermeer
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Dompel jezelf onder in de rijke smaken van de Indonesische keuken met deze heerlijke Saté ballen....
Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, is een populair plantaardig alternatief in de...
Bereid je voor op een smakelijk avontuur met saté! Deze heerlijke lekkernij begint met mals vlees...
Traditionele Indonesische siomay is populair streetfood dat oorspronkelijk afkomstig is uit China,...
Een snelle roerbak met satésaus is een heerlijk gerecht dat in korte tijd te bereiden is. Bij deze...
Dompel jezelf onder in een verrukkelijke combinatie van de hartige smaak van een burger met...
Saté broodjes zijn een heerlijke variatie op het klassieke broodje gehaktbal. Door de satésmaak...
Nasi Gudeg is een klassiek gerecht uit Yogyakarta en Centraal-Java, Indonesië. Gudeg is een zoet en...
Pindang Kering is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Pindang verwijst naar een...
Pindasoep, met zijn rijke en verwarmende smaak, is een populaire traktatie in veel huishoudens....
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!