In de wereld van de Indonesische keuken draait alles om authenticiteit en traditie. Dit begint al bij de uitspraak van gerechten en ingrediënten. Zo wordt de 'G' in gado niet uitgesproken als een harde Nederlandse 'G', maar zachter, zoals in het Engelse 'Good'. Bij een betrouwbare gado gado saus toko in Utrecht ontdekt u deze aandacht voor detail. De klemtoon ligt op de 'd', waardoor het klinkt als 'Gah-do'. Deze nauwkeurigheid vindt u ook terug in de bereidingswijze van onze sauzen, die al generaties lang wordt doorgegeven.
Deze authentieke Indonesische saus biedt een unieke combinatie van eigenschappen die hem onderscheidt van reguliere varianten. Het recept is met zorg samengesteld en wordt ambachtelijk bereid om de oorspronkelijke smaak te behouden. Deze specialiteit wordt gekenmerkt door:
Deze speciale saus voegt waarde toe aan diverse Indonesische gerechten en biedt meerdere culinaire mogelijkheden. Door de zorgvuldige samenstelling past hij perfect bij verschillende maaltijden. Deze veelzijdige saus biedt u:
Ratu Culinair draagt zijn passie voor de Indonesische keuken uit door het maken van kwalitatieve producten volgens authentieke recepten. In onze professionele keuken bereiden we elke saus met toewijding, waarbij we uitsluitend werken met geselecteerde ingrediënten. U vindt onze producten bij gespecialiseerde toko's, Aziatische speciaalzaken en diverse delicatessenwinkels. Voor ondernemers die interesse hebben in ons assortiment, ons team in Zoetermeer staat voor u klaar!
Bent u klaar om de authentieke smaken van Indonesië te ervaren? De bereiding is eenvoudig: meng 100 gram saus met 80 ml kokend water voor de ideale consistentie. Serveer hem lauwwarm over een salade van verse groenten zoals taugé, witte kool en kousenband. Werk af met versgebakken uitjes van sjalotten voor de ultieme smaakbeleving. Voor de beste kwaliteit en advies bezoekt u een gado gado saus toko in Utrecht.
Gado gado saus | Toko Utrecht
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Dompel jezelf onder in de rijke smaken van de Indonesische keuken met deze heerlijke Saté ballen....
Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, is een populair plantaardig alternatief in de...
Bereid je voor op een smakelijk avontuur met saté! Deze heerlijke lekkernij begint met mals vlees...
Traditionele Indonesische siomay is populair streetfood dat oorspronkelijk afkomstig is uit China,...
Een snelle roerbak met satésaus is een heerlijk gerecht dat in korte tijd te bereiden is. Bij deze...
Dompel jezelf onder in een verrukkelijke combinatie van de hartige smaak van een burger met...
Saté broodjes zijn een heerlijke variatie op het klassieke broodje gehaktbal. Door de satésmaak...
Nasi Gudeg is een klassiek gerecht uit Yogyakarta en Centraal-Java, Indonesië. Gudeg is een zoet en...
Pindang Kering is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Pindang verwijst naar een...
Pindasoep, met zijn rijke en verwarmende smaak, is een populaire traktatie in veel huishoudens....
Ontdek ons: Geroosterde Aubergine met Karedok-Saus recept!
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!