De correcte uitspraak van 'Gado Gado' is belangrijk, maar wat echt telt is de smaak van onze saus. De 'G' spreek je uit zoals in het Engelse 'Goody Bag' of 'Gift', met de klemtoon op de 'd', als in 'Gah-do Gah-do'. De gado gado saus van Ratu Culinair, mild en ambachtelijk bereid, is gebaseerd op familie recepten die al meer dan een eeuw gekoesterd worden. Bereid de saus eenvoudigweg door de inhoud van de verpakking met kokend water te mengen. Voor de ideale dikte raden we aan om 80 ml water per 100 gram basismengsel te gebruiken, waarbij je de dikte naar wens kunt aanpassen door meer of minder water toe te voegen. Hieronder vind je onze sauzen en waar ze te koop zijn!
Het meest populaire Indonesisch gerecht? Gado gado een populair groentegerecht, dat naast andere gerechten gegeten kan worden maar ook heel vaak alleen met rijst en natuurlijk geserveerd met onze gado gado saus. Gado gado is een geliefd gerecht van vegetariërs. Gado gado is een combinatie van groenten, die op dat moment voorhanden zijn. Een goede en vaak gekozen is mix:
De gado gado saus wordt lauwwarm over de salade van groenten gegoten en bestrooid met gebakken uitjes (bij voorkeur van sjalotten) direct geserveerd. Een populair bijgerecht van gado gado is emping (kroepoek van de melinjopit).
Net als al onze producten wordt deze saus met zorg bereid, uitsluitend gemaakt van de beste ingrediënten en zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Het product is verkrijgbaar bij diverse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers, poeliers, delicatessenzaken en groothandels. Woont u niet in de buurt, dan kunt ze ook kopen bij de volgende webshops:
Als u geïnteresseerd bent om deze of andere producten van Ratu Culinair in uw aanbod op te nemen, neem dan contact op met ons kantoor in Zoetermeer. We adviseren u graag over de producten die aansluiten bij de voorkeuren van uw klantenkring, want de kwaliteit en smaak van onze producten zijn essentieel om u te onderscheiden in de markt en klanten te binden.
Gado gado saus
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Dompel jezelf onder in de rijke smaken van de Indonesische keuken met deze heerlijke Saté ballen....
Tempeh, gemaakt van gefermenteerde sojabonen, is een populair plantaardig alternatief in de...
Bereid je voor op een smakelijk avontuur met saté! Deze heerlijke lekkernij begint met mals vlees...
Traditionele Indonesische siomay is populair streetfood dat oorspronkelijk afkomstig is uit China,...
Een snelle roerbak met satésaus is een heerlijk gerecht dat in korte tijd te bereiden is. Bij deze...
Dompel jezelf onder in een verrukkelijke combinatie van de hartige smaak van een burger met...
Saté broodjes zijn een heerlijke variatie op het klassieke broodje gehaktbal. Door de satésmaak...
Nasi Gudeg is een klassiek gerecht uit Yogyakarta en Centraal-Java, Indonesië. Gudeg is een zoet en...
Pindang Kering is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Pindang verwijst naar een...
Pindasoep, met zijn rijke en verwarmende smaak, is een populaire traktatie in veel huishoudens....
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!