Hoe spreek je gado gado saus eigenlijk goed uit? Zeker niet als ‘Gggaadoo Gggaadoo’, de ‘G’ moet je namelijk niet op z’n Nederlands uitspreken. Denk aan de Engelse woorden ‘Goody Bag’ of ‘Gift’. Zoals je in deze woorden de ‘G’ uitspreekt, zo spreek je ook ‘Gado Gado’ uit. En dan niet met een ‘lange Aaaa’ maar met de klemtoon op de ‘d’. Dus ‘Kaddo Kaddo’. Maar nu over de smaak van onze gado gado saus, dat is nog belangrijker. De milde gado gado saus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn. Doe de inhoud van de verpakking in een pannetje en roer dit met kokend water tot een heerlijke saus. Voor de ideale dikte van de saus raden wij 80 ml water op 100 gram basismengsel aan. Uiteraard kunt u door meer of minder water toe te voegen de dikte van de saus aanpassen.
Het meest populaire Indonesisch gerecht? Gado gado een populair groentegerecht, dat naast andere gerechten gegeten kan worden maar ook heel vaak alleen met rijst en natuurlijk geserveerd met onze gado gado saus. Gado gado is een geliefd gerecht van vegetariërs. Gado gado is een combinatie van groenten, die op dat moment voorhanden zijn. Een goede en vaak gekozen is mix:
De gado gado saus wordt lauwwarm over de salade van groenten gegoten en bestrooid met gebakken uitjes (bij voorkeur van sjalotten) direct geserveerd. Een populair bijgerecht van gado gado is emping (kroepoek van de melinjopit).
Net als de rest van de producten van Ratu Culinair is de gado gado saus met zorg bereid en gemaakt van de beste ingrediënten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De gado gado saus van Ratu Culinair is verkrijgbaar bij diverse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels. Indien u geïnteresseerd bent om o.a. de gado gado saus van Ratu Culinair in uw assortiment op te nemen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zoetermeer. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste producten voor uw klantenkring. Want wij van Ratu zijn ervan overtuigd dat het gebruik van producten, zoals de gado gado saus, met een hoge kwaliteit en een heerlijke smaak van belang is om je te kunnen onderscheiden van de concurrentie en om klanten aan je te binden.
Gado gado saus
De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.
Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld
Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.
Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.
Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.
Bij deze gerechten smaken onze pindasauzen het beste! Maak uw gado gado af met de juiste saus of maak uw petjel af met een pittige en frisse saus.
Gado-gadosaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De petjelsaus smaakt lichtjes naar limoen en is pikant van smaak. Ook verkrijgbaar in een mildere...
De loteksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
De karedoksaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die...
De asinansaus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al...
Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!