homebgtxt
Selemat makan inclusief de saus voor gado gado
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Gado gado saus

Selemat makan met een beetje hulp van gado gado saus

Hoe spreek je gado gado saus eigenlijk goed uit? Zeker niet als ‘Gggaadoo Gggaadoo’, de ‘G’ moet je namelijk niet op z’n Nederlands uitspreken. Denk aan de Engelse woorden ‘Goody Bag’ of ‘Gift’. Zoals je in deze woorden de ‘G’ uitspreekt, zo spreek je ook ‘Gado Gado’ uit. En dan niet met een ‘lange Aaaa’ maar met de klemtoon op de ‘d’. Dus ‘Kaddo Kaddo’. Maar nu over de smaak van onze gado gado saus, dat is nog belangrijker. De milde gado gado saus van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn. Doe de inhoud van de verpakking in een pannetje en roer dit met kokend water tot een heerlijke saus. Voor de ideale dikte van de saus raden wij 80 ml water op 100 gram basismengsel aan. Uiteraard kunt u door meer of minder water toe te voegen de dikte van de saus aanpassen.

Ratu Culinair Gado gadosaus is ook glutenvrij, ongezoet en geschikt voor vegetariërs

Het meest populaire Indonesisch gerecht? Gado gado een populair groentegerecht, dat naast andere gerechten gegeten kan worden maar ook heel vaak alleen met rijst en natuurlijk geserveerd met onze gado gado saus. Gado gado is een geliefd gerecht van vegetariërs. Gado gado is een combinatie van groenten, die op dat moment voorhanden zijn. Een goede en vaak gekozen is mix:

  • Witte kool
  • Kousenband of boontjes
  • Taugé
  • Aardappelen

De gado gado saus wordt lauwwarm over de salade van groenten gegoten en bestrooid met gebakken uitjes (bij voorkeur van sjalotten) direct geserveerd. Een populair bijgerecht van gado gado is emping (kroepoek van de melinjopit).

Gado gado saus ook in uw assortiment?

Net als de rest van de producten van Ratu Culinair is de gado gado saus met zorg bereid en gemaakt van de beste ingrediënten zonder toevoeging van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. De gado gado saus van Ratu Culinair is verkrijgbaar bij diverse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels. Indien u geïnteresseerd bent om o.a. de gado gado saus van Ratu Culinair in uw assortiment op te nemen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor in Zoetermeer. Wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste producten voor uw klantenkring. Want wij van Ratu zijn ervan overtuigd dat het gebruik van producten, zoals de gado gado saus, met een hoge kwaliteit en een heerlijke smaak van belang is om je te kunnen onderscheiden van de concurrentie en om klanten aan je te binden.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Gado gado saus

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2024 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM