homebgtxt
Nu ook van Ratu Culinair... diabetische pindasaus!
[ ]

Waar te koop?

Tekst - Waart te koop korte tekst [NL]
U vindt onze Ratu Culinair sauzen o.a. in Indonesische en Surinaamse toko’s, Aziatische supermarkten, slagers en poeliers, delicatesse winkels en diverse groothandels.
Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Bekijk verkooppunten
Diabetische pindasaus

Nu ook van Ratu Culinair... diabetische pindasaus!

U bent op zoek naar diabetische gerechten of u kookt voor iemand met diabetes? Een heerlijke Indische Nasi Goreng gemaakt en hierover een diabetische pindasaus schenken? Ratu Culinair heeft ook een pindasaus voor diabetici in het assortiment. De suikers hebben wij weggelaten, zodat het een diabetisch verantwoorde pindasaus wordt. Niet veranderd in het recept zijn uiteraard de pinda’s, want wat is pindasaus zonder pinda’s? En Ratu Culinair bedoelt de echte pinda’s en geen pindakaas waarmee wij die lekkere pindasaus maken. Wij vijzelen de pinda’s nog net niet met de hand, maar zo is onze oprichtster Sri Hartatiek wel begonnen. Eind jaren 70 kwam zij naar Nederland en dat was de start van ons bedrijf zoals het vandaag de dag nog is. Van de pindasauzen van Ratu Culinair mag worden gezegd dat ze inmiddels onderdeel zijn gaan uitmaken van de Nederlandse keuken en nu dus ook van de diabetische keuken.

Gezond eten met een beetje hulp van de diabetische pindasaus van Ratu Culinair

Van gezond eten heb je extra plezier als je diabetes hebt, dus ook extra plezier van onze diabetische pindasaus! En nog steeds gemaakt van het ‘geheime’ familierecept van Sri Hartatiek. Eén van de geheimen van haar pindasaus was dat je ‘stukjes pinda’ proefde. De pindasaus was allesbehalve glad en was dus niet voor het gemak gemaakt van pindakaas! Dat laatste is nog altijd zo en geldt dus ook voor de diabetische pindasaus. De rijke en volle smaak van echte pinda’s is ook nu nog één van de troeven van de Ratu Culinair-sauzen. Op het gebruik van de hoeveelheid pinda’s wordt niet bezuinigd, maar voor deze saus wel op de suiker en andere zoetstoffen! Probeer de saus eens uit bij :

Bekijk bovenstaande gerechten op onze website!

Gezond koken met diabetische pindasaus

Gezond Indonesisch koken voor iedereen aan tafel? Ratu Culinair maakt de heerlijkste diabetische pindasaus en dat is mooi meegenomen. Neem als startpunt: veel groenten. Bijvoorbeeld Lotek, de West-Javaanse variant van gado-gado. Het is een salade van verse rauwe of geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm wordt geserveerd. Serveren kan met onze speciaal gemaakte Lotek saus, maar de diabetische pindasaus is ook smakelijk bij dit gerecht. Over de saus kunnen extra gebakken uitjes en hele of halve gebrande pinda’s worden gestrooid. Garneer de lotekschotel met schijfjes komkommer. Lotek is een favoriet gerecht van veel vegetariërs en met de diabetische pindasaus ook geschikt voor diabetici. De sauzen van Ratu Culinair in uw assortiment? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair

Stel uw vraag

Diabetische pindasaus

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Onze sauzen

noten noten
ratu-culinair-sauzen-bg
satesaus-regular-ratu-culinair-glutenvrij
Ratu Culinair Satésaus

Ratu Culinair Satésaus

De trots van Ratu Culinair! De receptuur van de satésaus is nog altijd zoals Sri Hartatiek, de oprichtster van het bedrijf, deze in de zeventiger jaren vanuit Indonesië mee naar Nederland bracht.

Bekijk product
satesaus-ambachtelijke-ratu-culinair-glutenvrij
Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild

Satésaus Extra Mild van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
thaise-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Thaise Pindasaus

Thaise Pindasaus

Nieuw in het assortiment is de Ratu Culinair Thaise pindasaus, die op basis van authentieke familiereceptuur speciaal ontwikkeld

Bekijk product
petjelsaus-pindasaus-ratu-culinair
Petjel-saus

Petjel-saus

Ratu Culinair Petjelsaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
petjelsaus-surinaamse-pindasaus-ratu-culinair
Surinaamse Petjel-saus

Surinaamse Petjel-saus

Petjel (petjil, pecel) is een gezonde groentesalade uit Indonesië, die vaak wordt verward met gado-gado. Dat is niet zo verwonderlijk. Beide gerechten lijken veel op elkaar. Petjel is de Oost-Javaanse versie van gado-gado en is ook een mix van geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm worden geserveerd.

Bekijk product
asinan-saus-pindasaus-ratu-culinair
Asinan-saus

Asinan-saus

Ratu Culinair Asinansaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
karedok-saus-pindasaus-ratu-culinair-glutenvrij
Karedok-saus

Karedok-saus

Ratu Culinair Karedoksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
lotek-saus-glutenvrij-pindasaus-ratu-culinair
Lotek-saus

Lotek-saus

Ratu Culinair Loteksaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
gado-gadosaus-pindasaus-ratu-culinair
Gado-gado-saus

Gado-gado-saus

Ratu Culinair Gado-gadosaus is, indien koel en droog bewaard in gesloten verpakking, 12 maanden houdbaar. Het basismengsel kan ook ingevroren bewaard worden.

Bekijk product
satesaus-ongezoete
Satesaus Suikervrij

Satesaus Suikervrij

Satésaus Suikervrij van Ratu Culinair is samengesteld en ambachtelijk bereid op basis van recepten die al langer dan een eeuw in het bezit van de familie zijn.

Bekijk product
Bekijk alle sauzen

Selemat makan! Eet smakelijk met de pindasauzen en snacks van Ratu Culinair!

Copyright © 2023 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden

Designpro.nl | Z-IM