Ontdek hier onze nieuwe sauzen en recepten
Diabetische pindasaus

Nu ook van Ratu Culinair... diabetische pindasaus!

U bent op zoek naar diabetische gerechten of u kookt voor iemand met diabetes? Een heerlijke Indische Nasi Goreng gemaakt en hierover een diabetische pindasaus schenken? Ratu Culinair heeft ook een pindasaus voor diabetici in het assortiment. De suikers hebben wij weggelaten, zodat het een diabetisch verantwoorde pindasaus wordt. Niet veranderd in het recept zijn uiteraard de pinda’s, want wat is pindasaus zonder pinda’s? En Ratu Culinair bedoelt de echte pinda’s en geen pindakaas waarmee wij die lekkere pindasaus maken. Wij vijzelen de pinda’s nog net niet met de hand, maar zo is onze oprichtster Sri Hartatiek wel begonnen. Eind jaren 70 kwam zij naar Nederland en dat was de start van ons bedrijf zoals het vandaag de dag nog is. Van de pindasauzen van Ratu Culinair mag worden gezegd dat ze inmiddels onderdeel zijn gaan uitmaken van de Nederlandse keuken en nu dus ook van de diabetische keuken.

Neem contact op

Gezond eten met een beetje hulp van de diabetische pindasaus van Ratu Culinair

Van gezond eten heb je extra plezier als je diabetes hebt, dus ook extra plezier van onze diabetische pindasaus! En nog steeds gemaakt van het ‘geheime’ familierecept van Sri Hartatiek. Eén van de geheimen van haar pindasaus was dat je ‘stukjes pinda’ proefde. De pindasaus was allesbehalve glad en was dus niet voor het gemak gemaakt van pindakaas! Dat laatste is nog altijd zo en geldt dus ook voor de diabetische pindasaus. De rijke en volle smaak van echte pinda’s is ook nu nog één van de troeven van de Ratu Culinair-sauzen. Op het gebruik van de hoeveelheid pinda’s wordt niet bezuinigd, maar voor deze saus wel op de suiker en andere zoetstoffen! Probeer de saus eens uit bij :

Bekijk bovenstaande gerechten op onze website!

Gezond koken met diabetische pindasaus

Gezond Indonesisch koken voor iedereen aan tafel? Ratu Culinair maakt de heerlijkste diabetische pindasaus en dat is mooi meegenomen. Neem als startpunt: veel groenten. Bijvoorbeeld Lotek, de West-Javaanse variant van gado-gado. Het is een salade van verse rauwe of geblancheerde groenten, die koud of lauwwarm wordt geserveerd. Serveren kan met onze speciaal gemaakte Lotek saus, maar de diabetische pindasaus is ook smakelijk bij dit gerecht. Over de saus kunnen extra gebakken uitjes en hele of halve gebrande pinda’s worden gestrooid. Garneer de lotekschotel met schijfjes komkommer. Lotek is een favoriet gerecht van veel vegetariërs en met de diabetische pindasaus ook geschikt voor diabetici. De sauzen van Ratu Culinair in uw assortiment? Neem contact met ons op.

Ratu Culinair logo
Ratu Culinair
Nu ook van Ratu Culinair... diabetische pindasaus!
Stel hier al uw vragen
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright © 1990 - 2021 Ratu Culinair | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Sitemap | Site-index